“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNOUTATISTIRI

Extrema dreaptă şi naţionaliştii din Germania se mobilizează împotriva migranţilor musulmani, avertizează şeful spionajului – Video

76869980

Şeful serviciilor interne germane de informaţii avertizează în legătură cu o radicalizare a grupărilor de extremă-dreapta, în contextul afluxului-record de imigranţi şi unor mitinguri şi confruntări în mai multe oraşe în acest weekend, relatează AFP în pagina electronică. “Ceea ce vedem în legătură cu criza refugiaţilor este o mobilizare în stradă a extremiştilor de dreapta, dar şi a unor extremiştri de stânga”, care li se opun, a declarat Hans-Georg Maassen duminică pentru postul public de radio Deutschlandfunk.

El a adăugat că, în ultimii ani, serviciul pe care-l conduce a observat o “radicalizare” şi “o voinţă mai mare de a utiliza violenţa” în rândul tuturor grupărilor extremiste, inclusiv a celor de extremă dreapta, a celor antifasciste de extremă stânga şi a celor islamiste.

Maassen a făcut aceste declaraţii în contextul în care Germania aşteaptă până la un milion de migraţi anul acesta şi în urma unor proteste faţă de refugiaţi şi unor confruntări cu poliţia care au avut loc în mai multe localităţi în weekend, în principal în fostul Est comunist.

Peste 1.000 de persoane au demonstrat împotriva refugiaţilor în mai multe oraşe din landul Mecklenburg-Pomerania Occidentală (est) vineri, inclusiv la Stralsund, în zona de coastă, unde trei persoane au fost rănite în urma unor confruntări între contramanifestanţi.

În oraşul Leipzig (est), un miting şi marş al extremei drepte – “Ofensiva pentru Germania” -, organizat de către un activist local antiislam, la care au luat parte aproximativ 400 de persoane, a declanşat un amplu contramiting al extremei stângi, la care, potrivit poliţiei, au participat peste 1.000 de persoane.

În confruntările de stradă care au urmat, membri ai grupărilor rivale au aruncat cu pietre şi artificii unii în ceilalţi.În oraşul Bremen (vest), persoane neidentificate au încercat să dea foc unui cort ridicat pentru a găzdui refugiaţi începând din octombrie. (sursa: NapocaNews)

VEZI SI: DOVADA ca exodul refugiatilor spre Europa este bine ORGANIZAT. Iata ce GHID au la indemana – VIDEO

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

3 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.