“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14NOUTATI

Tinerii naționaliști din Comunitatea Identitară comemorează martirii Revoluției din Decembrie 1989

NN4 1 768x432 1

Militanții din Comunitatea Identitară din Cluj-Napoca și-au adus omagiu eroilor Revoluției Anticomuniste din Decembrie 1989. La monumentul dedicat acestor eroi, tinerii tradiționaliști au aprins lumânări și au rostit rugăciuni pentru sufletele celor care și-au dat viața pentru libertatea și demnitatea poporului român. Ei au expus un banner pictat cu mesajul: „Cinstește-ți eroii anticomuniști!”, în memoria celor căzuți în acele zile.

Din nefericire, revoluția anticomunistă a fost preluată de foști membri ai PCR, condusă de Ion Iliescu, și a fost redusă la o revoltă împotriva dictaturii ceaușiste. În prezent, România este încă condusă de foști comuniști sau urmașii lor. În timp ce comunismul, ideologia și regimul care au provocat moartea a sute de mii de români și au distrus țara, este încă legal, există numeroase legi considerate antiromânești și anti-naționaliste, sub pretextul luptei împotriva discriminării. În țară există încă numeroase monumente bolșevice, multe dintre ele dedicate soldaților sovietici (adică criminalilor, violatorilor, hoților și ocupanților), chiar în cimitirul eroilor din Cluj se află un monument al tancului sovietic, în apropiere de mormintele celor împușcați în 21 Decembrie 1989.

În vestul Europei, s-a conturat o nouă formă de URSS, Uniunea Europeană, care, începând cu anul 2007, a inclus și România, pierzându-și practic suveranitatea. Tineretul din România este afectat și corupt de degenerarea promovată de marxismul cultural.

În această atmosferă întunecată, exemplul celor care s-au sacrificat pentru o Românie liberă de comunism rămâne actual și important. Chiar dacă evenimentele din 1989 au reprezentat doar o victorie parțială, umbrită de transformarea „foștilor” comuniști în democrați peste noapte, avem responsabilitatea să onorăm și să respectăm memoria celor care au căzut pentru o cauză nobilă. Trebuie să continuăm să promovăm idealurile lor, să luptăm împotriva oricărei forme de comunism și să credem ferm că doar naționalismul poate salva România!

Detalii aici: https://comunitateaidentitara.com/cluj-napoca-martirii-revolutiei-din-decembrie-1989-comemorati-de-tinerii-nationalisti/

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Încetați odată s-o mai numiți revoluție_oamenii ăia nevinovați au murit datorită Străinilor care-au organizat lovitura de stat!!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.