“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZE

Evreii, comunismul, genocidul

coral

„Poporul ales” a ales, de multe ori, să ucidă în numele ateismului comunist

Nu cred că oamenii trebuie uciși pe criterii etnice. Nu cred că poți fi creștin, dar, în același timp, să-i urăști pe evrei și să-i consideri vinovați pentru toate relele Pământului. Până la urmă Hristos a fost evreu, chiar dacă, pentru mulți așa-ziși creștini, pare un amănunt nesemnificativ. Dincolo de toate acestea însă, azi, în epoca libertății totale, mi se pare strigător la cer ca Genocidul împotriva evreilor să fie introdus în școli, muzee, programe școlare, negarea lui să fie aspru sancționată, dar genocidul comunist, în care au fost uciși de 10 ori mai mulți oameni decât numărul evreilor exterminați de regimurile național-socialiste, să fie ignorat. Oare moartea unui evreu e mai importantă decât moartea unui alt om inocent al Planetei?

Uniunea Europeană, anul Domnului 2016: la inițiativa unor țări est-europene de așezare pe același nivel a genocidului evreilor și genocidului comunist, UE răspunde că genocidul comunist nu a fost îndreptat împotriva unui grup etnic și, implicit, nu poate fi la fel de “valoros” ca genocidul evreilor

Ca să vezi! Cu alte cuvinte, dacă ucizi 10 oameni de naționalități diferite, apoi ucizi 2 evrei, ai probleme pentru că i-ai ucis pe cei doi evrei (aparțineau aceluiași grup etnic), dar nu vei păți nimic pentru uciderea celor 10 persoane de naționalități diferite. Cam așa gândește UE în anul 2016. Iar această gândire este dată oare de faptul că evreii au contribuit masiv la genocidul comunist fiind, evident, printre călăii bolșevici? Este dată oare de faptul că o eventuală recunoaștere a genocidului comunist ar însemna scoaterea în afara legii a celor care și azi, într-un dispreț total față de victimele dictaturii comuniste, aduc elogii, fără nicio jenă, regimului criminal bolșevic?

România mafiei PSD-iste și a infractorului Puie Monta a refuzat să fie parte a inițiativei țărilor est-europene, din 2013 parcă, privind condamnarea genocidului comunist

În 2013, Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia depuneau la UE inițiativa privind considerarea crimelor dictaturii comuniste ca genocid și așezarea lor la același nivel cu genocidul împotriva evreilor. Românica însă, dominată de foști comuniști și securiști, a refuzat să fie parte a inițiativei respectivelor țări fost-comuniste. Abia după instalarea guvernului Cioloș, România s-a alăturat acestei inițiative. De aceea, cred în continuarea că mafia PSD-istă reprezintă bolșevimul hoț și infractor, reprezintă criminalii care ne-au ucis străbunii, iar pentru toate acestea, dar și pentru jaful practicat în România de 27 de ani, PSD-ul trebuie scos în afara legii, iar liderii lui judecați pentru subminarea economiei naționale, genocid economic și social. O societate fără mafia PSD este, cu siguranță, o societate mai bună. (sursa)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.