“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Primari pe viață: Labă și Muia au câștigat din nou alegerile în localitățile lor!

muia marcel 76308600

Doi primari despre care s-au scris tine de materiale de presă, care de care mai umoristice sau senzaționale, au câștigat din nou: este vorba de Marcel Muia și Vasile Labă.
Așadar, Vasile Laba a câștigat al șaselea mandat la Bistrița Bârgăului, în timp ce Marcel Muia este primar pentru a șaptea oară.

În șase comune din județul Timiș, alegerile locale s-au încheiat înainte de a începe efectiv, deoarece există câte un singur candidat pentru funcția de primar, în toate cazurile fiind vorba despre actualii primari în funcție. Printre aceste comune se numără și Chevereșu Mare, unde primarul Marcel Muia se află în fața celui de-al șaptelea mandat.

Șase dintre cele 99 de primării din județul Timiș au fost deja tranșate, existând un singur candidat în fiecare caz. Toți cei șase candidați sunt primarii în funcție, cinci dintre ei fiind membri PSD, iar unul PNL. Cei șase primari care au câștigat deja alegerile sunt:

Poate cel mai cunoscut dintre aceștia este Marcel Muia, primarul comunei Chevereșu Mare, care ocupă această funcție din anul 2000. Marcel Muia se pregătește acum pentru al șaptelea mandat consecutiv.

Inițial, el avea un contracandidat din partea AUR, care însă a fost scos din cursă de Biroul Electoral Județean (BEJ) în urma unei contestații privind semnăturile de susținere.

Faptul că alegerile s-au încheiat deja în aceste comune arată un sprijin consistent pentru actualii primari și o lipsă de competiție electorală. În cele mai multe cazuri, actualii primari au reușit să își păstreze funcțiile printr-o combinație de susținere locală și absența unor contracandidați viabili.

Această situație a atras atenția opiniei publice și a stârnit diverse reacții. Pe de o parte, susținătorii primarilor în funcție consideră că rezultatul reflectă încrederea comunității în liderii locali. Pe de altă parte, criticii atrag atenția asupra necesității unei competiții electorale sănătoase pentru a asigura transparență și responsabilitate în administrația locală.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.