“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Este informația momentului în Rusia (SURSE)

vladimir putin 20

Informațiile apărute în presa internațională arată că Vladimir Putin ar fi dispus să renunțe la funcția de președinte de partid, în contextul în care formațiunea sa va pierde din popularitate și va apărea o cerere pentru un nou lider.

Vladimir Putin va fi înlocuit? Aceasta este persoana care ar putea să preia funcția de președinte
Așadar, sondajele arată că opțiunile rușilor s-ar îndrepta spre o femeie care să conducă partidul aflat la guvernare. În acest context, cea mai populară opțiune o vizează pe fiica președintelui Rusiei, Katerina Tikhonova.

Informația a fost publicată într-un mesaj postat pe canalul Telegram General SVR.

„Cu siguranță există multe femei demne în Rusia Unită care pot conduce partidul de guvernământ, dar fiica președintelui Rusiei, Katerina Tikhonova, ar trebui să fie cea mai demnă”, este scris în mesajul respectiv.

De asemenea, planul lui Putin ar fi să anunțe alegeri prezidențiale anticipate, care ar putea avea loc pe 26 martie 2023. Mai precis, Vladimir Putin nu va participa la alegeri, însă va susține candidatura lui Dmitri Patrushev, în prezent ministru al Agriculturii.

„Vladimir Putin va rămâne președintele Consiliului de Stat și adevăratul lider al țării atât timp cât îi va permite sănătatea”, notează jurnaliștii, care subliniază că interlocutorii președintelui consideră că ar fi hotărât să ducă acest plan la capăt.

Serviciile secrete americane: Putin are cancer în fază avansată
Un raport al serviciilor americane de inteligență dezvăluie că Vladimir Putin a urmat recent un tratament împotriva cancerului.

Informația a fost dezvăluit de newsweek.com, care susține că a vorbit cu trei directori din serviciile de inteligență care au citit raportul. Putin s-ar fi tratat în luna aprilie, suferind de cancer în fază avansată. În articol nu se precizează ce tip de cancer ar avea Vladimir Putin.

Americanii au mai dezvăluit că a fost o tentativă de asasinare a președintelui rus în luna martie.

Cei trei oficiali de rang înalt, care reprezintă trei servicii diferite, au mai dezvăluit pentru newsweek.com că Vladimir Putin este tot mai imprevizibil și tot mai paranoic în ceea privește păstrarea puterii pe care o deține.

Însă din cauza faptului că președintele Rusiei este tot mai izolat și intră în contact cu foarte puțini oameni, nu se poate da un verdict concret în privința stării de sănătate, au mai precizat cei trei.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.