“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14

E Țara Mea

GunoiOPS 768x432

Trebuie să privim cu atenție la ce s-a încercat în Spania cu referendumul.

Regiunea Cataloniei a fost teatrul unei manipulări îndreptată împotriva integrității teritoriale Spaniole, unde Mariano Rajoy, de mânecă cu Podemos și sub tăcerea vinovată a lui Felipe VI, au încearcat fragmentarea Spaniei… Această acțiune subversivă dovedind că, bate din nou un vânt al răzbunarii “internaționaliste” peste peninsula iberică la 43 de ani de la moartea ultimului mare apărător al Spaniei și al creștinătății, Francisco Franco Bahamonde.

Culmea, astăzi, după atâtea “revendicări”, nu mai auzim nimic despre tristețea conviețuirii celor din Catalonia în frumoasa Spania. Să le fi pierit cheful de “libertate” milionului de separatiști, au cedat siestei iberice… sau pur și simpli aceștia n-au existat niciodată?

Dincolo de manipulare, este cert că, spaniolii au fost victimele unui test al U.E. cu asistența locală oferită de trădătorii din conducere și, bineînțeles, apatrizii “presei libere” – mass media din Spania, pentru sondarea gradului de unitate națională.

Dar, spre surprinderea adepților lui Coudenhove Kalergi de la U.E., de această dată, poporul spaniol nu a mai căzut în plasa întinsă, a ieșit din starea de anomie promovată în penitenciarul U.E. inițiind un contraatac absolut fenomenal care a înghețat sângele neo-marxiștilor din Barcelona până la Bruxelles: poporul spaniol, în semn de opoziție fermă, a arborat cu mândrie drapelul național la fiecare geam din țară, arătând unitatea unui popor hotărât să-și apere națiunea în pofida trădărilor interne și împotrivă distrugătorilor de națiuni nealeși democratic, disimulați pe la Bruxelles.

Același experimente au fost susținute și în Ucraina unde, se vizează fragmentarea teritoriului național după tristul model din fosta Iugoslavia unde, să ne aducem aminte, aliații democrați scriau mesaje de, “Paste Fericit” pe bombele pe care le lansau asupra Serbiei chiar în ziua de Paști!

Vorbind cu niște contacte din Kiev am aflat că, propaganda mass media pro Bruxelles a atins cote de-a dreptul ridicole! Semn că în Ucraina calvarul este departe de rezolvare.

În Franța, de asemenea, sunt tot mai multe voci care, în mod natural sunt foarte vizibile pe sticla TV, emit păreri separatiste, vorbind despre specificul local, diferențele culturale, lingvistice, pseudo-etnice, etc. Dacă mai adăugăm acestor manipulări, realitățile „marii înlocuiri” prin populațiile arabo-negroide, înțelegem de ce viitorul Franței va fi unul din ce în ce mai sumbru… Paris, orașul iubirii!

Untitled

În Germania începe să apară fricțiuni tot mai pronunțate între Vest și Est, ultimele alegeri arătând această încleștare ideologică care, cu multă măiestrie, a fost înăbușită prin alianța pro musulmană dintre Angela Merkel (premiul Coudenhove kalergi 2010) și comunistul „democrat” Martin Shultz, ambii mari amatori de „aport cultural” și tiranie sodomistă!

Italia pare și ea prinsă de febra separatistă Pan-Europeană, la fel Belgia, Grecia, Franța, Spania, Bulgaria, sau Albania care arată este „ajutată” să înghită regiunea Kosovo, încheind definitiv desenul islamic din Balcani, mult dorit de U.E.

Practic, peste tot unde se află minorități, acestea sunt instrumentalizate de filiere specializate și finanțate de organisme private întru destrămarea teritorială a națiunilor, respectând etapele premergătoare satului lume și, guvernării mondiale. Aplicarea planului de divizare națională a ajuns și pe plaiurile mioritice (vezi Comunicatul de Gradul I.)

Această nefericită tiradă geografică, a avut ca obiect atragerea atenției asupra „revendicărilor” tot mai pronunțate din județele Harghita, Covasna și Mureș.

După modelul Cataluniei, se încearcă forțarea unui curent separatist în Transilvania, tocmai cu ocazia centenarului. Dușmanii națiunii vor să stârnească ura anti-românească invocând Trianonul. Mișcările radicale maghiare revin în lumina reflectoarelor prin acțiunile provocatoare la adresa României.

Chestiunea maghiară din Ținutul Secuiesc este generată de politica iresponsabilă a formațiunii iredentiste UDMR. Acești sece-Sioniști de origine, întrețin și instrumentalizează conflictul etnic permanent pentru susținere de la Budapesta și destabilizarea României.

Nota bene: Transilvania nu este un spațiu de complementaritate sau o piesă de ataș așa cum este UDMR-ul, ci un areal al nașterii și dezvoltării poporului român, oprimat veacuri de-a rândul de maghiarii care au ajuns în acest spațiu râvnit pentru frumusețea și bogățiile lui, ca popor năvălitor și opresor, de abia în sec. XI-XIII.

Între români și unguri, de fapt, nu există conflicte reale în afara celor create artificial de propaganda maghiară susținută de liderii sece-Sioniști, cu scopul de a modifica statutul social al Transilvaniei și de a asigura promovarea intereselor transnaționale, adică veșnicul, – DIVIDE ET IMPERA!

Singurul motiv pentru care au fost tolerați în politica românească a fost din cauza dorinței găștilor trădătoare de politruci ahtiați după ciolan de a-și menține scaunele, dovedind lipsa de interes și impostura întregului sistem care, fără complexe, arată că este angajat într-o cruciadă împotriva României!

Chestiunea UDMR-ului este mai veche, această formațiune nefiind de fapt un partid politic, ci un ataș convenabil sub aspect electoral. Nu este partid pentru că Uniunea Democrată Maghiară din România este o organizație înregistrată în Registrul Național al ONG.

151671230171 1 745x1024

Pentru scandalul de la ambasada României din Budapesta, conducătorii noștri, bineînțeles nu au făcut mare lucru, confirmând faptul că, acest incident, asemenea protestelor celor de la #rezist sunt, de fapt, acțiuni comandate de afară și orchestrate din culise de integralitatea sistemului, pentru a crea confuzia în rândul populației și destabilizarea gravă a României!

Primul gând a fost să propun trimiterea de scrisori și email-uri în masă guvernanților, cu scopul de a pune destulă presiune încât să genereze un răspuns din partea acestora. Dar după o discuție cu un camarad mi-am dat seamă că nu are rost, ce sens ar să avea să mă plâng trădătorilor…

Nu avem de ce să credem că aceiași oameni care dau legi împotriva României (…legea nr. 217/2015), ne-au înstrăinat 40% din pământul strămoșesc, ne-au distrus industria, sănătatea, economia, au pus pe fugă 6 milioane de compatrioți și ne-au transformat într-o colonie dependentă de mafia bancară transnațională, vor fi dispuși să ne ajute dacă le trimitem cereri ori scrisori… când aceștia „câștigă“ alegerile – care, toate, cum s-a dovedit în ultima vreme, au fost falsificate și finanțate de grupuri străine interesului popular, siguranței și integrității naționale!

Cu un etnic sas luteran în vârful statului Ortodox, care stă în genunchi în fața Apocalipsei anunțate de vârful protocolarilor din Bruxelles și un guvern absolut invizibil (complice!), s-ar putea să fim mai aproape ca oricând de reluarea operațiunilor finanțate de George Soroș și pilotate de UDMR în 1990 la Tg-Mureș, unde au fost uciși români nevinovați la ei acasă.

Potrivit Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș, evenimentele din martie 1990 au lăsat în urma 278 de victime, dintre care 190 de romani și 88 de maghiari.

Cine sunt autorii morali? Chiar dacă, de această dată, forma conflictului o să capete veleități mai “democratice” după cum ne-a obișnuit dictatura actuală, trebuie să ne așteptăm la o manipulare masivă în care, binomul mediatico-politic o să ne orienteze atenția spre „probleme” secundare… în genul, prima femeie prim-ministru din istoria României pro L.G.B.T – unul dintre cei opt europarlamentari PSD care au susținut cel mai radical raport pro-avort și anti-familie din Parlamentul European (Raportul Estrela, https://www.incorectpolitic.com/viorica-dancila-propunerea-psd-anti-familie/) și, bineînțeles ceva atacuri diversioniste la fundamentele civilizației creștine!

Problema zilelor noastre nu este incapacitatea conducătorilor noștri sau lipsa soluțiilor, ci clandestinitatea acestora și impostura instituțiilor pe care le gripează intenționat în detrimentul poporului și a interesului național

În concluzie, plecând de la trei județe, ceva revendicări economice, o manipulare a Uniunii Europene împotriva Bucureștiului, de fapt a statului național, pentru corupția subtil administrată de D.N.A și revendicată de tinerii rebeli care, împotriva firii, #rezistă în continuare, protestând pentru drepturile multinaționalelor de a ne suge ultima picătură de viață… false promisiuni de prosperitate locală, de fapt, crearea regiunilor de dezechilibru economic (vezi Sibiul) și se poate ajunge foarte repede la chestiunea: REPUBLICII „INDEPENDENTĂ” TRANSILVANIA!

Din acest motiv, atenția și acțiunile viitoare în tabăra celor care au cu adevărat de pierdut în acest război împotrivă națiunii, adică noi, POPORUL, trebuie să fie concentrate pe înștiințarea imediată a maselor asupra pericolului iminent de fragmentare a teritoriului național!

Acum câțiva ani un băiat a făcut gestul curajos de a purta tricolorul în „ținutul secuiesc”, generând o reacție în lanț de susținere masivă din partea românilor.

clipboard01

Tricolorul are un efect devastator și înspăimântător pentru cei ce doresc a ne șterge identitatea. Când vedem tricolorul, ne tresare un sentiment involuntar de căldura și dor. Apartenența la un neam străvechi, căldura casei părintești și dorul de frați.

Tricolorul are puterea de a aprinde focul luptei, amintind biruințele împotriva năvălitorilor si spiritul indominabil al strămoșilor noștri.

Răspunsul nostru la atacurile împotriva României trebuie să fie unul înfiorător pentru dușmani, slugi de casă și trădători. Cum a fost răspunsul spaniolilor, la vederea căruia a înghețat sângele mercenarilor marxiști!

Cu tricolorul mergem înainte. Prin arborarea sa la ferestrele noastre facem o declarație puternică, spontană și de neoprit! Dacă nici drapelul național nu mai este respectat în țara noastră, următorul pas este insurecțiunea!

Oare, astăzi, militarii noștri cui jură credință? Țării, poporului, U.E., N.A.T.O., conducătorului iubit, mafiei transnaționale?

Recucerirea suveranității trebuie să înceapă din rândul oamenilor, ca și răscoalele anti-boierești de odinioară. Când cei mulți se ambiționează să lupte pentru drepturile lor, cu greu pot fi opriți!

NE RECUPERĂM ȚARA!

ÎNCEPEM O CAMPANIE de românism și numai românism, prin care transmitem că interesele naționale primează în fiecare casă și la fiecare fereastră din țară, chiar dacă acestea lipsesc din palatele capitalei.

Prin această acțiune ne aliniem și, începând de astăzi, sprijinim toate formele de protest împotriva acțiunilor antinaționale, antipopulare, anticreștine, anti-tradiționale, într-un cuvânt: antiromânești!

Acțiunea este menită să producă două efecte concomitente;

1. Să ridice moralul românilor, care în cursul zilei vor vedea tricolorul la ferestre, dându-le speranța că mai sunt oameni interesați de viitorul lor, al copiilor lor, declanșând energiile spiritului strămoșesc de luptă.

2. Să demoralizeze dușmanul, care după 30 de ani de propagandă anti-românească își dă seama că nu a putut zdrobi duhul românesc, că spălarea pe creier a eșuat. Demoralizarea urmată de spaimă, pentru că românii, realizând că au fost nedreptățiți în toți acești ani, se pregătesc să-și potolească setea de dreptate.

Să știe hoții că țara mea, drapelul meu, națiunea mea, Credința mea, – e mai tare decât minciuna ta, corupția ta, deciziile tale, trădarea ta!

Nu mai vrem să depindem de voi – nu mai vrem să depindem de alții! Nu vrem să fim uciși! Nu vrem să dispărem! De-aici înainte, poporul își reia dreptul suveran, își reia țara înapoi!

Tinerii își iau hățurile României în propriile lor mâini și își îndeamnă caii viitorului spre nemurirea Neamului Românesc!

Conducătorii trădători sunt puțini, noi suntem mulți!

Oamenii dedicați unui ideal măreț se întâlnesc în momentele cruciale, atunci cînd, cei mai mulți, din păcate, s-au predat deja fără să-și dea seama…

Drepturile unui popor sunt câștigate, nu date!

Noi NU suntem #rezist – noi suntem, STĂPÂNI!

Români, vă așteptăm pe pagina facebookE Țara Mea.

A venit timpul să reînnoim cu destinul propriu – probabil că este ultima șansă!

Articol de Mihai Șerban & Sterie Ciumetti. Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.