Dmitri Peskov explică semnificația apocaliptică a cuvintelor din DECLARATIA lui Putin

Vladimir Putin a spus, joi, că Federația Rusă „nu a început încă nimic serios” în Ucraina, potrivit agenției de presă TASS. Declarațiile lui Putin înseamnă că potențialele Moscovei și ale Kievului sunt absolut incomparabile. Pentru că potențialul Rusiei este atât de mare, încât, deocamdată, ea a angajat, în Ucraina, doar o parte neînsemnată a acestui potențial în operațiunea militară specială, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, scrie agenția TASS.

El a explicat că Putin a apelat la declarații care se fac auzite din țările occidentale, din Ucraina, conform cărora ”Kievul va avansa, chipurile, pe câmpul de luptă până la victorie”.

”Astfel, Putin nu a făcut decât să amintească faptul că potențialele sunt absolut incomparabile. Iar potențialul Rusiei este, în acest plan, într-atât de mare, încât doar o mică parte a fost activată în operațiunea militară specială”, a subliniat reprezentantul Kremlinului, rugat fiind să explice declarația făcută de președinte.

De aceea, a continuat Peskov, ”toate aceste declarații ale occidentalilor sunt literalmente absurde, ele doar amplifică durerea poporului ucrainean”.

În ajun, la întâlnirea cu liderii fracțiunilor parlamentare din Duma de Stat, Putin a vorbit despre ceea ce se întâmplă în Ucraina. El a atras atenția asupra afirmațiilor conform cărora se dorește ca Rusia ”să fie învinsă pe câmpul de luptă”. ”Ce poți să spui? Să încerce”, a propus președintele rus. După cum a constatat șeful statului, Moscova a auzit deja de multe ori că Occidentul vrea să lupte cu ea ”până la ultimul ucrainean”. Și se pare că totul duce într-acolo, în opinia lui Putin. ”Dar toți trebuie să știe că, în general, noi nici măcar nu am început ceva serios”, a avertizat, în același timp, Putin.

El a adăugat că Rusia nu refuză discuțiile de pace, dar cu cât ele întârzie, cu atât va fi mai dificil de negociat. „Nu refuzăm negocierile de pace, dar cei care refuză ar trebui să știe că, cu cât întârzie, cu atât le va fi mai dificil să negocieze cu noi”, a adăugat el.

„Toată lumea ar trebui să știe că, în general, nu am început încă nimic serios” în Ucraina, a adăugat el.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *