“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
VREMEA

Detalii de ULTIMA ORA despre moartea lui Costin Mărculescu. Legiștii au spus totul

boala costin marculescu
Vestea că actorul Costin Mărculescu nu mai este în viață a zguduit întreaga opinie publică. Acum se încearcă să se stabilească care a fost adevărata cauză a morții, mai els că acesta era în vârstă de doar 51 de ani.

De ce ar fi murit de fapt Costin Mărculescu – este întrebarea la care încearcă în aceste momente să afle un răspuns legiștii. Ei au stabilit că regretatul actor a avut o suferinţă cardiacă. Cu toate acestea, este prematur să se pronunțe dacă a fost sau nu vorba despre un infarct.

Potrivit detaliilor oferite de apropiați ai lui Costin Mărculescu, acesta ar fi avut mari probleme cu inima.

Jurnaliștii de la Antena 3 au arătat că în acest moment raportul de autopsie nu este unul complet și că se mai așteaptă rezultatele a două examinări – examenul histopatologic și examenul toxicologic.

Primul examen este cel care va oferi detalii despre ce fel de tulburare cardiacă a existat, dacă a fost un infarct sau alte tipuri de suferințe cardiace. În plus, au fost luate probe pentru excluderea unei morți violente, lucru care va fi stabilit în baza examenului toxicologic.

Costin Marculescu a fost una dintre cele mai cunoscute persoane din show-bizz, reusind de fiecare data sa iasa in evidenta prin activitatea sa, sau prin scandalurile in care a fost implicat.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.