S-a aflat! Costin Mărculescu se afla în conflict teribil cu Ștefan Bănică Jr: „A bătut-o de zeci de ori pe Cristina…” Detalii socante


Actorul Costin Mărculescu se afla într-o rivalitate cu fostul său coleg din „Liceenii”, Ștefan Bănică Jr., pe care l-a acuzat de mai multe lucruri grave, printre care că a bătut-o pe regretata Cristina Țopescu, pe vremea când erau împreună.

În luna ianuarie, Costin Mărculescu i-a declarat război lui Ștefan Bănică Jr., imediat după moartea fulgerătoare a Cristinei Țopescu. Actorul a scris pe Facebook că Ștefan ar fi bătut-o pe jurnalistă, în 1993, pe vremea când aveau o relație. Imediat, Ștefan Bănică i-a răspuns cu duritate lui Mărculescu.

Mărculescu povestea, pe Facebook, faptul că fiica lui Cristian Țopescu era bătută de Ștefan Bănică, pe vremea când se aflau într-o relație.

Costin Mărculescu, acuze dure: „A bătut-o de zeci de ori, chiar în public”
„Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Mărculescu pe Facebook.

Răspunsul lui Bănică a venit fulgerător: „I-a transmis printr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au declarat surse de încredere, pentru impact.ro, la vremea respectivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.