S-a aflat! Costin Mărculescu se afla în conflict teribil cu Ștefan Bănică Jr: „A bătut-o de zeci de ori pe Cristina…” Detalii socante


Actorul Costin Mărculescu se afla într-o rivalitate cu fostul său coleg din „Liceenii”, Ștefan Bănică Jr., pe care l-a acuzat de mai multe lucruri grave, printre care că a bătut-o pe regretata Cristina Țopescu, pe vremea când erau împreună.

În luna ianuarie, Costin Mărculescu i-a declarat război lui Ștefan Bănică Jr., imediat după moartea fulgerătoare a Cristinei Țopescu. Actorul a scris pe Facebook că Ștefan ar fi bătut-o pe jurnalistă, în 1993, pe vremea când aveau o relație. Imediat, Ștefan Bănică i-a răspuns cu duritate lui Mărculescu.

Mărculescu povestea, pe Facebook, faptul că fiica lui Cristian Țopescu era bătută de Ștefan Bănică, pe vremea când se aflau într-o relație.

Costin Mărculescu, acuze dure: „A bătut-o de zeci de ori, chiar în public”
„Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Mărculescu pe Facebook.

Răspunsul lui Bănică a venit fulgerător: „I-a transmis printr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au declarat surse de încredere, pentru impact.ro, la vremea respectivă.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *