E SUSPECTĂ MOARTEA LUI COSTIN MĂRCULESCU? ”Bombă cu fitil aprins”, cartea cu dezvaluiri cutremuratoare din lumea show bizz-ului


Costin Mărculescu a fost găsit mort în baie, în noaptea de miercuri spre joi, după un apel la 112. Decesul acestuia a survenit la urmare a unui infarct, au stabilit legiștii de la INML. Totuși, moartea lui este considerată suspectă în unele cercuri.

Motivul? Costin Mărculescu pregătea o carte despre lumea showbiz-ului, dar și a afacerilor. În care se anunțau dezvăluiri picante. ”Bombă cu fitil aprins” era titlul cărții pe care Costin avea de gând să o scoată pe piață, cu dezvăluiri incomode pentru personaje cunoscute din lumea vedetelor, a afacerilor, ba chiar și din sport, scrie wowbiz.ro. Actorul stabilise chiar o dată a apariției volumului, închiriase o sală și făcuse invitațiile pentru eveniment. Lansarea cărții nu a mai avut loc.

Cei care cunosc conținutul cărții pe care Costin se pregătea s-o lanseze spun că ar conține ”secrete murdare” din viața personalităților, dezvăluiri explozive.

Sursa: cancan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.