S-a aflat! Cine sunt VINOVATII pentru moartea actorului Costin Marculescu. Au fost găsite dovezi clare


Moartea lui Costin Mărculescu a surprins şi a şocat în showbiz-ul românesc, mai ales că actorul urma să împlinească 51 ani. Totuşi, ultimii ani ai artistului indicau cumva acest deznodământ tragic.

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în seara zilei de miercuri spre joi în garsoniera sa. Trupul său era în stare de putrefacţie când l-au găsit oamenii legii.

Trecuseră 3 zile de când actorul murise şi nimeni nu îl căutase, ceea ce spune multe despre cât de mult interes mai prezenta acesta pentru semenii săi.

Dezvăluirile din presa tabloidă scoteau la suprafaţă că artistul era şi se simţea din ce în ce mai singur. Depresia lui se accentua de la o zi la alta, iar datoriile deveneau sufocante. 12.000 lei avea de plătit numai la întreţinere. În plus, acesta fusese executat silit de bancă. Anul trecut, Compania Artistică Costin Mărculescu SRL înregistrase pierderi în valoare de 20.000 de euro. Mai mult, actorul Costin Mărculescu ar fi fost căutat de recuperatori pentru o datorie de 8.265,09 lei, conform a1.ro.

Cum s-a ajuns aici? Conform mărturiilor lui Costin Mărculescu, hazardul şi ghinionul au jucat un rol-cheie în a doua jumătate a vieţii lui.

Apoi au fost oamenii din jurul său. Iată ce declarat actorul într-un interviu sugestiv pentru zbuciumul din viaţa lui:

„Din 1999, până în 2005, agenția mea a avut cam 25.000 de absolvenți. În mod normal, trebuia să fiu miliardar. Numai că eu am dat întotdeauna cu zece mâini la cei de lângă mine. Angajații mei erau în jur de 150.

Deci am dat ani de zile pâine la 150 de oameni și la un grup de zeci de mari artiști cu care am colaborat. Foarte mulți, din ambele categorii, după ce cineva mi-a distrus agenția, nu mi-au mai dat niciun telefon. Ceea ce nici nu mă miră, de altfel. Oamenii sunt OK cu tine când au avantaje. Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot.

Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii. De opt ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni la toate televiziunile, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine.”

Unii dintre apropiaţii lui au spus în presa tabloidă, sub protecţia anonimatului, că Mărculescu nu dorea să-şi refacă viaţa şi tot spera să revină în prim-plan cu o mare lovitură. Costin Mărculescu spera să obţină bani frumoşi cu publicarea unei cărţi în care să dezvăluie secretele mai puţin curate din showbiz-ul românesc.

Dan Capatos îl sfătuise să renunţe la intenţie. Ce se va întâmpla, totuşi, cu acel volum-bombă?

Sursa: evz.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.