DEZVĂLUIRILE HALUCINANTE FĂCUTE DE ELLA NAE, FOSTA SOȚIE A ACTORULUI COSTIN MĂRCULESCU

Mariajul Ellei Nae cu Costin Mărculescu a fost unul extrem de controversat. Între cei doi ar fi fost vorba de un acord, potrivit spuselor fostei soții a regretatului actor, iar după despărțire, bruneta nu s-a sfiit să-l facă de râs în mod public pe Mărculescu.

Mariajul dintre Costin Mărculescu și Ella Nae a fost presărat cu de toate. După numai 2 luni de la căsătoria civilă, Ella a ieșit în spațiul public și a făcut declarații șocante despre soțul ei. Bruneta a mărturisit că acesta a fost gay.

„Îmi băteam joc de el, asta merita atunci. Pentru că el merită să fie minţit, pentru că e un pervers. E un obsedat. Măi, idiotule care eşti! Eşti o panaramă, un cerşetor. Te dau în judecată, nesimţitule! E homosexual.

Cu ochii în lacrimi, invitat la o emisiune de televiziune, Costin Mărculescu a povestit totul despre umilințele îndurate din cauza fostei sale soții.

”Nu am cuvinte. Acest subiect, aceste emisiuni au fost cele mai jenante apariţii din viaţa mea. îmi găsesc mai greu cuvintele acum. Am dovedit că încă o iubesc. Ştiam trecutul ei, şi nu m-a interesat acest aspect. Că a fost cu 70 de bărbaţi nu e treaba mea, are 34 de ani. Încă o iubesc. Am stabilit de comun acord, dar mai mult forţat de ea, ca noi doi să divorţăm. Ea a spus că nu contează actele, că eu voi rămâne soţul ei. Zicea că îmi face doi băieţi. Nu vreau să par vrun prost. Sunt doar un bărbat care iubeşte. Am 45 de ani, trebuia să fac pasul ăsta, şi am simţit să îl fac cu ea.

Sursa: cancan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *