Dezvăluiri INCREDIBILE din spatele morții lui Costin Mărculescu


Moartea lui Costin Mărculescu i-a șocat pe apropiații acestuia, dar Mihai Mitoșeru a fost unul dintre cei mai afectați și a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre cum era, de fapt, viața artistului.

Mihai Mitoșeru, unul dintre prietenii foarte apropiați ai lui Costin Mărculescu, a făcut dezvăluiri incendiare despre ultima perioadă din viața artistului, acesta menționând că nu s-ar fi așteptat tocmai ca el să aibă probleme financiare atât de grave.

Chiar dacă de-a lungul carierei sale ajunsese să strângă o avere impresionantă, se pare că viața la purtat pe un alt drum unde a pierdut totul, lucru ce l-a determinat pe Costin să pice într-o depresie foarte grea.

„Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică. Am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani! Tânăr!”, a spus Mihai Mitoșeru la RomaniaTV..

Mihai Mitoșeru susține că nu poate înțelege cum a reușit răposatul să piardă o asemenea avere, dar este de părere că acesta a fost factorul determinant în sănătatea artistului.

„Niciodată nu am înțeles eu de ce a pierdut el tot. Sau de ce a lăsat totul pe numele altcuiva. El nu a putut să meargă mai departe după ce a pierdut tot. Cu siguranță a intrat într-o depresie”, a declarat Mihai Mitoşeru.

Mihai Mitoşeru a mai precizat că artistul era mult mai irascibil și prefera să stea singur în loc să se vadă cu prietenii. Ba, mai mult, a preferat să se izoleze, deși prietenii îl căutau și făceau tot posibilul să îi fie aproape.

„Era un video call cu gașca. Aveam mai mulți prieteni și intram cu gașca… cu Mara Bănică, Oana și Viorel Lis și Costin Mărculescu. Când îl sunam, răspundea imediat. Și l-am sunat trei zile și nu răspundea. Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât. Chestia asta cu prietenii n-au fost lângă el… Tu fugi de prieteni, prietenii nu pot să te țină cu forța. Eu când am probleme, vreau să fiu singur și să nu răspund la telefon. El cu siguranță era în depresie”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

Sursa; evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *