“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

Crește numărul românilor care sacrifică porcul în secret, sătui de rudele care vin la cerșit

doliu national taiat porc

În acest an, un număr alarmant de mic de porci sunt tăiați în România. Deși inițial se presupunea că acest lucru se datorează sărăciei, realitatea ascunde o schimbare semnificativă de comportament printre români.

Gospodarii nu taie mai puțini porci, ci dimpotrivă, poate chiar mai mulți, însă o fac în secret pentru a evita sosirea rudelor cerșetoare, care doresc cu insistență fie carne, fie șorici, fie chiar cârnați sau afumături.

“Anul acesta intenționez să tai doi porci, dar nu vreau să afle nimeni. Am postat diverse lucruri pe Facebook, spunând că nu am bani pentru porc în acest an, că am devenit vegan sau că sunt plecat din țară. Am spus tot felul de lucruri ca să le alung suspiciunile rudelor, care abia așteptau să vadă anunțul despre pregătirea mea să tai porcul”, explică un gospodar.

“Mă rog, taie și tu dacă vrei. Păi nu, că mi-e milă de el. Dar de mine nu-ți este milă când pârlești trei ore la el și apoi vii să ceri o pulpă sau ceva pentru sărbători. Ia, du-te și îngrijorează-te de altceva!”, exclamă indignat Marian Coltea, un alt gospodar.

“M-am săturat. Vine nașul cu cei doi copii, vine cumnatul cu soția, vine fiica mea special de la București. Toți se apucă să smulgă șoriciul de pe porc și mă trezesc că jumătate din el a dispărut, nu mai am ce folosi pentru slănină!”, spune alt român care taie porcul în secret.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.