Emil Boc Sabotează Nationalistii Clujeni și Apără Țiganii din Autobuze

Acţiunile asociaţiei Organizaţia Generală Voluntară Pentru Prevenirea – Faptelor AntiSociale (OGVPPFA), prin care încearcă să facă ordine în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca, trebuie să respecte cadrul legal, a susţinut primarul Emil Boc.

Întrebat la o emisiune radio despre activitatea OGVPPFA, primarul Emil Boc a susţinut: „Orice spirit civic este binevenit în condiţiile legii. Cât timp lucrurile se desfăşoară într-un cadru legal, este în regulă. Trebuie să avem grijă să nu degenereze în altceva! Trebuie să avem grijă lucrurile sunt curate, conform regulamentului de transport în comun, să sesizăm autorităţile statului când constatăm abateri, da. Dar nu încurajez dincolo de acest element de a sesiza autorităţile statului! Într-un stat de drept, doar prin autorităţile legale ne facem ordine şi disciplină. Acest lucru trebuie bine ştiut, spiritul civic este de aplaudat, în condiţiile legii”, a precizat Emil Boc, într-o emisiune radio.

Cine ar fi crezut că pentru câteva voturi în plus Emil Boc susține exploatarea copiilor de către rețelele țigănești de cerșetorie.

Avântul patrulelor civile clujene, care au curățat autobuzele de cerșetori, a fost tăiat subit de Emil Boc. O inițiativă de un fenomenal spirit civic este sugrumată de către primarul liberal și autoritățile locale.

Preşedintele OGVPPFA: „Noi nu mai urcăm în autobuze” Preşedintele OGVPPFA, Svajczer Csaba, a declarat pentru Pressone că din 2018, membrii asociaţiei nu acţionează în autobuze, ci doar în staţii:

„Noi nu suntem paramilitari. Noi facem activităţi pe RATUC (n.r. – regia de transport în comun din Cluj-Napoca), dar din 2018 numai în staţii. Nu mai urcăm în autobuze, aşa ne-am înţeles cu Banga Ovidiu Vasile, locţiitorul şefului poliţiei locale, Bonţidean. Noi nu mai urcăm în autobuze. Le spunem cu vorba civilizată la oameni: «Vă rugăm frumos să nu urcaţi!». Încercăm să stopăm prin vorbă civilizată, să prevenim să se urce, ca lumea să poată circula frumos pe maşină”, spune Svajczer. Acesta spune că el şi voluntarii săi nu intervin niciodată: „Sunăm Poliţia locală, ei vin şi şi acţionează. Noi numai observăm şi sesizăm, nu avem dreptul să punem mâna pe ei”. Acesta a explicat că fotografia cu membrii asociaţiei într-un autobuz este de anii trecuţi.

Poliţia Cluj a refuzat să încheie un parteneriat de colaborare cu Asociaţia Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale (O.G.V.P.P.F.A.), care recent s-a apucat să cureţe autobuzele de cerşetori şi colindători.

Emil Boc a executat întocmai și la timp un ordin venit de undeva.

Nu care cumva ca populația să realizeze că pot să se organizeze și să mențină ordinea în propriile orașe.

Nu trebuie să primească puterea, democrația, puterea poporului…astea sunt cuvinte pentru fraieri. – Sursa: Incorect Politic

Vezi: NATIONALISTII FAC ORDINE CAND POLITIA NU POATE! O nouă forță de protecție și pază face ORDINE in Cluj! Au curățat autobuzele de tigani – FOTO

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu