“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

SCENE HALUCINANTE: Au adus GODACII cu AMBULANȚA ca apoi să-i sacrifice, să-i pârlească și să-i tranșeze în plină zi, într-un parc recent amenajat de Primărie

Doi porci descărcați dintr-o ambulanță și sacrificați într-un parc din Constanța

taiere porc4

Realitatea a luat o turnură neașteptată în Constanța, unde doi purcei au fost sacrificați, pârliți și tranșați în plină zi, într-un parc recent amenajat de Primărie.

Mai surprinzător, aceștia au fost aduși la locul „operației” cu o ambulanță de transport pacienți, cu numere de înmatriculare IL. Din păcate, cei doi purcei nu au supraviețuit acestui act, fiind supuși ritualului tradițional al sacrificării porcilor, în pregătirea pentru sărbătorile de iarnă.

Un grup de cel puțin 5 persoane a acționat în mod deschis, fără a atrage atenția cuiva, pentru a respecta tradițiile ancestrale legate de sacrificarea porcilor în ajunul sărbătorilor de iarnă. Cu un echipament complet ce includea butelie, arzător și ligheane cu apă, aceștia au efectuat ritualul de sacrificare și tranșare fără a fi deranjați sau opriți.

Într-un decor inedit, întâmplarea a avut loc în cartierul Km 4-5 din Constanța, pe strada Progresului, chiar în noul parc inaugurat de Primăria orașului cu doar două săptămâni în urmă, în apropierea gardului unei unități militare. O scenă șocantă și neașteptată într-un spațiu public recent creat pentru folosirea comunității.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.