fbpx
SOCIETATE

Cine sunt copiii de stabi din Constanta alaturi de care Vlad Pascu a participat la petrecere, in noaptea in care a ucis doi tineri?

Dupa ce a parasit sediul Politiei Vama Veche, in noaptea fatidica de 19 august 2023, Vlad Pascu ar fi participat la o petrecere alaturi de alti copii ai unor stabi din Constanta. Informatia a fost confirmata, intr-o interventie televizata la postul Digi 24, de Cosmin Andreica, presedintele Sindicatului EUROPOL.

pascu 1 610x425 1

La petrecerea respectiva, Vlad Pascu ar fi consumat droguri alaturi de alti noua tineri, copii ai unor persoane publice din judetul Constanta. Acestia au dat deja mai multe declaratii anchetatorilor. Andreica a mai dezvaluit ca toti cei noua sunt copiii unor persoane foarte influente din judetul Constanta, parintii lor ocupand posturi si functii publice importante din domeniul politic si social, deci fiind membri de baza ai sistemului.

Intrebat cine sunt cei noua tineri, Cosmin Andreica, presedintele Sindicatului EUROPOL, a precizat: „Cred ca la aceasta intrebare trebuie sa ne raspunda reprezentantii IPJ Constanta sau cei ai Parchetului, pentru ca s-a deschis un dosar penal pentru consum si detinere de droguri. Cred ca si oamenii pot sa spuna. Am primit informatii de la oameni ai locului care, de fiecare data cand apare cate un astfel de incident, simt nevoia sa le spuna, din nou si din nou”.

Reamintim ca una dintre variantele vehiculate de presa a fost ca mama tanarului criminal de la 2 Mai ar fi incercat sa-i santajeze pe cei din anturajul fiului sau, incat acestia sa declare ca Vlad Pascu s-ar fi drogat abia dupa comiterea accidentului – pentru ca astfel fiul ei sa nu intre sub incidenta legii Anastasia, ci sa fie judecat doar pentru omor din culpa, infractiune pedepsita in general cu inchisoarea cu suspendare.

De altfel, potrivit unui comunicat al Politiei, femeia ar fi exercitat, in mod constient si deliberat, presiuni de natura sa constranga moral o persoana, pentru a o determina sa nu dea declaratii de martor sau sa faca declaratii mincinoase. Miruna Pascu a fost arestata vineri, 15 septembrie 2023, pentru 30 de zile.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.