Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Luxul orbitor afișat de PROXENEȚII, HOȚII ȘI CERȘETORII care revin din Europa pentru sezonul nunților / VIDEO

Garoii interlopi au revenit de la furat!

index 44

Timişoara se află din nou în mijlocul perioadei aglomerate de “nunțile ţigăneşti”. În acest interval de timp, numeroase grupuri de familii de tigani extrem de prosperi (din cauza furturilor, proxenetismului si cersetoriei) revin în oraș din regiunile vestice ale Europei, cu scopul de a lua parte la evenimente festive semnificative pentru ei. Momentul central al acestor festivități constă în prezentarea impresionantă a automobilelor pe arterele stradale.

Cea mai mare parte a garoilor dețin cetățenia diverselor state occidentale, precum Germania, Franța, Spania, Italia, Belgia sau alte țări din aceeași zonă. Reședințele lor fastuoase, care în mare parte a anului par să fie abandonate, redevin vii în această perioadă specifică, când tiganii revin în oraș pentru perioada de vacanță. Această transformare devine imediat evidentă odată cu numeroasele automobile parcate în curțile sau pe marginea străzilor.

Nu atrag doar atenția numerele de înmatriculare străine, ci și varietatea mașinilor, în principal din clasa medie sau superioară, de o valoare ridicată. Acestea includ mașini de curse, echipate cu motoare puternice sub capotă, limuzine, SUV-uri sau automobile de lux, de dimensiuni mari.

La evenimentele lor e și parada modei. Hainele invitaţilor sunt de ultimul răcnet, cumpărate de cele mai renumite firme, ori comandate de cunoscute case de modă. Nu de puține ori petrecerile date de au pus pe jar autoritățile, nu puțini au fost vecinii nemulțumiți de deranj.

Un echipaj de poliție a stat în permanență în jurul vilei din zona Traian.

„Nunta devine o demonstraţie a resurselor”

 

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.