“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Cătălin Moroșanu nu vrea să mai apară în show-uri de televiziune. Motivele neașteptate invocate de fostul luptător

De-a lungul timpului, fostul luptător a fost prezent în emisiuni precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și „Asia Express”, iar mai recent a participat la „Survivor”. Cu toate acestea, Moroșanu a decis că a venit momentul să renunțe la provocările televizate.

A câștigat atenția publicului și a obținut victorii notabile, cum ar fi triumful în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și aventura din „Asia Express”, în care a participat alături de fratele său. Însă, după aceste experiențe, Cătălin Moroșanu simte că este timpul să urmeze alte căi.

Cătălin Moroșanu: „Se satură lumea de tine”

În interviul acordat publicației Ego, el a dezvăluit motivele pentru care a decis să nu mai participe la astfel de show-uri, preferând să-și îndrepte atenția și energia către afacerile sale.

„Nu mai vreau să aud de Survivor, de nebunii de genul acesta! Multă lume mă întreabă: «Te mai duci?». Știți cum este chestia? Și în aceste emisiuni, ai nevoie de o pauză de imagine! Dacă apari în fiecare zi, la fiecare emisiune, se satură lumea de tine! E foarte importantă chestia asta, lumea nu înțelege! Mai răruț, că este mai drăguț!

Dar una peste alta, au fost niște emisiuni foarte grele pentru mine și nu vreau să mai trec prin momentele respective, mai ales pentru că acum am și două academii de arte marțiale, am și o promoție, sunt în business! Mi-e cam greu să las totul și să stau 3 luni și jumătate, 4 luni, cât am stat ultima oară în Survivor! E foarte greu!”, a zis el.

catalin-morosanu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„America, Asia Express, nu contează, eu am fost în prima ediție cu fratele meu! Am fost cu Dorian Popa, când am fost în Vietnam! A fost foarte frumos, a fost o experiență deosebită, le recomand tuturor să se ducă acolo! Dacă ar fi să aleg între America Express și alte emisiuni, clar America Express! Acolo cunoști cultura, civilația, alte personaje, te bucuri de ceva nou! E foarte frumos acolo și foarte multe persoane publice din România mă întreabă dacă e fain acolo: „Du-te! Du-te, că este extraordinar!“”, a mai dezvăluit el.

Cu toate că a luat această decizie, Cătălin Moroșanu rămâne mândru de experiențele sale pe micul ecran. După ce a făcut parte din „Survivor România”, el și-a explorat latura artistică și a lansat o melodie în colaborare cu Jador. Astfel, chiar dacă nu mai caută expunerea mediatică în același mod, Moroșanu este deschis către noi oportunități care îi pot completa traseul său diversificat. Cu accent pus pe afaceri și pe noi aventuri, fostul luptător continuă să surprindă și să inspire.

„Orice lucru și orice propunere dacă mi se pare OK, o încerc!”

„A fost one time la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și one time la Survivor cu Jador. Acum, sincer să fiu, nu am o voce excepțională, dar îmi place să încerc lucruri noi! Nu sunt optuz să zic că nu fac anumite lucruri! Dacă eram așa, nu ajungeam unde sunt în momentul de față! Orice lucru și orice propunere dacă mi se pare OK, o încerc! De ce nu? Viața mi se pare așa de scurtă! N-am voce ca să am carieră muzicală! Niciodată, nu! Cele două momente muzicale ale mele au fost niște experiențe. A fost foarte greu să înregistrez, nu este ușor! Fiecare cuvânt, fiecare silabă, fiecare tonalitate! Nu am început eu să cânt așa! Foarte greu a fost, nu e ușor!”, a mai explicat el pentru Ego.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.