“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Sindicatul Europol: Chestorul Despescu a dat undă verde traficului de cocaină în Portul Constanța. Se cumpără droguri la liber

cocaina

Secretarul de stat Bogdan Despescu a condus instituții de aplicare a legii în ultimii 8 ani, având la început funcții de conducere la IPJ Constanța și ulterior fiind numit politic … șef al Poliției Române. În prezent, se bucură de o imunitate aparentă datorită informațiilor pe care le deține, indiferent de consecințele acțiunilor sale.

Chiar și în contextul în care sub comanda sa s-au înregistrat eșecuri notabile precum pierderea controlului asupra traficului de droguri (la nivelul Ministerului Justiției), clasarea țării pe primul loc în Europa la numărul de decese din accidente rutiere (2 Mai), ocuparea primului loc în traficul de persoane (Caracal) și o notabilă deprofesionalizare a Poliției Române (Onești, Arad).

O altă preocupare notabilă este legată de perioada în care Despescu a deținut responsabilitatea Portului Constanța. De ce nu s-au făcut modificări structurale pentru a intensifica monitorizarea și intervenția în cadrul portului, având în vedere importanța sa strategică, prin intermediul căruia tranzitează peste 99% din mărfurile provenite din Asia și America?

Este de întrebat cine avea interesul de a tolera evaziunea fiscală în Portul Constanța? Cine a închis ochii la traficul de droguri din zonă în ultimii ani? Ce sume au fost implicate în asigurarea “libertății de mișcare” în Portul Constanța? Este posibil ca Despescu să dețină informații în acest sens?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.