“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Ca sa ai politicieni curati, ai nevoie de o tara fara pupincuristi bolsevici si fara latrine care spala creiere

df

Pe 90% dintre nostalgicii comunismului criminal nu-i deranjează corupţia şi, implicit, consecinţele sale mortale: sărăcia, înapoierea economică, politicieni mafioţi, emigrarea elitelor etc.

Pupincuriştii cizmarului prea târziu împuşcat nu pot avea nimic împotriva corupţiei dintr-un motiv simplu: comunismul a fost o industrie a corupţiei totale şi mortale. Nu se găsea nimic la vedere, dar fiecare avea ce-i trebuie (o butelie, o locuinţă, o maşinuţă) în măsura în care avea relaţii, adică era corupt şi, mai ales, găsea funcţionari ai statului (toţi erau, pe atunci, ai statului) la fel de corupţi ca el. Erai prins de Miliţie furând ceva de pe câmp (proprietatea statului, adică a nimănui) sau din fabrică (proprietatea statului, adică a celor mai şmecheri şi turnători dintre bolşevici) nu păţeai nimic dacă: (1) miliţianul era de “treabă” (primea o şpagă); (2) erai rudă cu cine trebuie (“Ştiţi, tovarăşu’ Comandant, unchiul meu este secretar de partid (comunist, fireşte)…”, “Am înţeles, cetăţene, eşti liber să furi în continuare”, îţi dădea de înţeles organu’; (3) aveai cunoştinţe la Partid sau Securitate, caz în care: “Tovarăşu’ plutonier, vedeţi că tovarăşu’ maior de Securitate îl cunoaşte bine pe tata, iar tovarăşu’ maior poate da un simplu telefon şefului dumneavoastră şi puteţi avea probleme dacă îmi aplicaţi legea; ştiu că am furat, dar este a poporului, tovarăşu’, adică se poate fura”. Aşa încât, jeguri care astăzi plângeţi după comunism, adică vă ştergeţi la fund cu memoria milioanelor de victime ale ciumei roşii, trebuie să înţelegeţi că toţi politicienii corupţi de astăzi sunt rezultatul educaţiei din comunism, acolo unde s-a practicat cu spor corupţia, hoţia, turnătoria etc.

Pe lângă idioţii care plâng după corupţia din comunism, mai există şi latrinele care sugerează doar anumite atitudini. Deşi există o lege care interzice cultul lui Nicolae Ceauşescu (condamnat în 1989 pentru genocid; nu contează cât de corect a fost procesul, important este că, până la un alt proces al dictatorului, o sentinţă a justiţiei române, bună sau rea, trebuie acceptată), aceasta nu-i împiedică pe unii să-l lingă şi azi cu spor în cur, deoarece gustul de rahat ceauşist le creează orgasme multiple. Şi încep dezaxaţii, de exemplu, cu: (1) în România comunistă erau păduri; aşa-i, înainte de 1989, puteai obţine bon de lemne numai dacă erai membru al Partidului Comunist Român, turnător la Securitate, membru al Sistemului torţionar de atunci, în general, altfel îngheţai de frig iarna şi nu exista Facebook să-i înjuri pe cei care îţi încalcă drepturile (oricum, în comunism nu aveai niciun drept); (2) în România comunistă aveai ogoare lucrate, pe care propaganda bolşevică le arăta zilnic la televizor; normal că erau lucrate de ţăranii care după un an agricol nu primeau mai nimic de la CAP (Cooperativă Agricolă de Producţie), plus că erau lucrate şi cu elevii, studenţii, armata, muncitorii; aceeaşi ţarani români erau ţinuţi mai rău ca în Evul Mediu, fără curent electric cu săptămânile (la oraş întreruperile de curent electric erau mai scurte decât la ţară), cei care aveau o butelie erau extrem de puţini şi, chiar dacă aveai butelie, trebuie să ai relaţii (sfânta corupţie) ca să găseşti unde s-o schimbi; la ţară nu se găsea niciodată pâine sau de câteva ori pe an, iar atunci când se vindea drojdie la magazinul sătesc, oamenii îşi rupeau hainele pentru un sfert de pachet de drojdie; pentru mersul al oraş era câte un autobuz jegos (vorbim de localităţile mai izolate) în care era o aglomeraţie de credeai că nu mai ajungi teafăr la destinaţie; cam aşa arăta “paradisul” bolşevic din mediul rural.

Inclusiv unele domenii web au ajuns adevărate latrine bolşevice, în care se regretă ciuma roşie. Un exemplu sugestiv în acest sens (da, ştiu că-i fac reclamă şi nu-i bine) este activenews.ro. Nu ştiu cine finanţează căcatul ăsta bolşevic (la pagina “Despre noi” nu scrie absolut nimic, numai nişte bla-bla-uri de doi bani), dar au nişte materiale numai bune de publicat în perioada stalinistă, cea mai criminală din istoria omenirii. Un exemplu de dezinformare crasă este articolul “116 ani de la naşterea patriarhului Justinian Marina. O scrisoare a patriarhului către Ceauşescu: PF Justinian refuză să i se adreseze cu “tovarăşe” liderului comunist şi îi cere statului să respecte sărbătorile creştine”. La citirea acestor aberaţii am râs jumătate de oră în hohote. Cine este de fapt Mult Prea Fericitul Iustinian Marina vedeţi în materialul Justinian Marina, patriarhul închinător la diavolul bolşevic. În rest, aceleaşi minciuni şi dezinformări. O fi Hrebenciuc,” încă un tun financiar şi mă duc”, finanţatorul cocinii respective (din bani furaţi, se-nţelege)?

Românaşi, daca vreţi politicieni curaţi, eliminaţi nostalgia comunistă şi latrinele dăunătoare intelectului. Până la urmă, o ţară care plânge după corupţia generalizată din comunism îşi merită soarta. Sursa: asapteadimensiune.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.