“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNATIONALSTIRI

CA PE VREMEA COMUNISMULUI: Brancardierul care a dezvăluit ororile din spital, somat să își țină gura

brr 2 665x500 1
Cristian Cernat

In ziua de azi, în România, este mai rău decât pe vremea comunismlui. Sistemul iți baga pumnul în gură dacă spui ceva ce să contravină politicilor “oficiale” ale lui Raed Arafat:

Articolul <<Mărturii horror din spitalele morții: ”Sunt niște criminali!”>>, publicat în Ziarul Național, a avut ca efect atacuri concertate împotriva fostului brancardier.

Colegiul Medicilor din Bihor, în loc să se autosesizeze și să demareze cercetări, a sărit în apărarea personalului din spital. La rândul lui, spitalul incriminat a dezmințit orice acuzație și, mai mult, l-a somat pe brancardier, prin avocatul angajat, să își țină gura.

Dacă cineva care a lucrat în sistem îndrăznește să denunțe ororile din spitalele Covid este pus imediat la zid chiar de sistem, prin toate mijloacele. Reacția la mărturiile fostului brancardier a fost de negare totală și, în plus, de discreditare a acestuia.

”În contextul apariţiei în presa online a unor acuzaţii grave la adresa personalului medical, Colegiul Medicilor Bihor susţine eforturile deosebite făcute de personalul medical din Spitalul Clinic Municipal <> Oradea pentru tratarea pacienţilor cu forme medii şi grave de pneumonie SARS-Cov-2. Considerăm că întreaga societate trebuie să conştientizeze, să susţină şi să aibă încredere în activitatea medicală, care respectă cu stricteţe protocoalele naţionale şi toate procedurile implementate la nivelul fiecărei secţii. Asemenea discursuri complet lipsite de fundament subminează eforturile pe care, în condiţiile grele de pandemie, personalul medical din România le face pentru a salva vieţi. Colegiul Medicilor Bihor recomandă ferm vaccinarea, ca singura soluţie pentru întoarcerea la normalitate şi evitarea cazurilor grave care sufocă în acest moment sistemul sanitar bihorean”, se arată într-un comunicat al Colegiului Medicilor Bihor, apărut în presa locală. Același Colegiu al Medicilor din Bihor care a anchetat-o pe dr. Flavia Groșan, pentru că a îndrăznit să vindece bolnavii Covid cu propria schemă de tratament. Organizația profesională a considerat, a priori, că medicii din acest spital sunt imaculați, iar cel care a îndrăznit să spună altfel nu face decât să submineze eforturile eroilor.

Decesele, cauzate de Covid, nu de oxigen

Spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” a transmis un comunicat în care neagă cu fermitate orice susțineri privind presupuse fapte de malpraxis medical în tratamentul pacienților Covid. ”Ceea ce se susține a fi un efect advers al supradozajului de oxigen de care suntem acuzați sunt, în fapt, manifestări ale infectării cu SARS-Cov-2, ale desaturației și detresei pulmonare accentuate pe care această infecție le cauzează”, se arată în comunicatul spitalului. Potrivit documentului, brancardierii nu ar fi avut contact cu pacienții, pe care îi transportau doar până la intrarea în secția medicală, insinuând că, probabil, bolnavii se târau singuri până în paturi sau erau cărați pe umeri de medici și asistente. În același comunicat se arată că doar personalul medical și auxiliar medical (din care făceau parte brancardierii și infirmierele), puteau administra și doza oxigenul medical, recunoscând, astfel, că și brancardierii dozau oxigenul.

Vezi si: Cadru medical – Mărturii horror din spitalele morții: ”E MASACRU! Sunt niște criminali! Le dădeau oxigen la maxim pacienților până le ardeau plămânii, inclusiv oxigen tehnic, industrial, nu medical””

Merg la intimidare

După ce a aruncat prin presa locală declarații denigratoare la adresa brancardierului, vorbind, nefondat, despre probleme psihiatrice și penale ale acestuia, managerul spitalului l-a somat oficial pe fostul angajat, prin avocat, să își țină gura. ”Subscrisa Spitalul Clinic Municipal <> Oradea vă somăm să sistați orice acțiuni și fapte denigratoare a subscrisei și a angajaților noștri, în spațiul public, a unor fapte complet nereale cu privire la actul medical pe care îl asigurăm pacienților Covid”, se arată în somația primită de fostul brancardier Cristian Cernat. În primăvara acestui an, un asistent medical de la Spitalul Județean Sibiu a dezvăluit că pacienţii erau legați de paturi, sedați și intubați chiar și când nu era nevoie, doar pentru liniștea medicilor și asistentelor. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor, fără vreo finalitate, iar spitalul a fost amendat cu 12.000 de lei. Și în acel caz spitalul și organizațiile profesionale ale medicilor au negat orice acuzație.

Vezi si: Acesta e semnalul de a fi ARESTAȚI toți liderii ANTI-SISTEM pentru „răzvrătire contra orânduirii de stat” cum o făceau COMUNIȘTII pe vremuri

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.