“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Raed Arafat, măsuri urgente! Ministerul Apărării începe să construiască adăposturi betonate

Arafat anunță că Ministerul Apărării va construi adăposturi betonate pentru populația, ca să aibă unde să se adăpostească.

arafat.hsiufnctrd 1000x600 1

Raed Arafat anunță măsuri de urgență pentru protejarea populației din județul Tulcea. Rusia continuă să bombardeze infrastructura portuară a Ucrainei de la Dunăre, iar autoritățile de protecție civilă caută soluții pentru a reduce riscurile.

Arafat anunță că Ministerul Apărării va construi adăposturi betonate pentru populația, ca să aibă unde să se adăpostească.

„Sunt măsuri preventive și normale la acest moment, având în vedere că există un risc ca unele din aceste drone să eșueze, să se întâmple ceva cu ele și să producă anumite probleme la nivelul teritoriului României. Și atunci, în localitățile foarte mici care există în zona respectivă, se poate construi o zonă de protecție betonată”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

„Colegii de la Ministerul Apărării și-au asumat să realizeze aceste adăposturi pentru un număr mic de oameni. Este realizabil și se va face în cel mai scurt timp, în zonele cu blocuri care sunt în apropiere. Pompierii, colegii de la protecția civilă, caută și deja analizează și ei au aceste zone și cunosc bine unde avem subsoluri, unde avem zone în care oamenii pot să se adăpostească”, a mai spus Arafat.

Acolo unde nu vor fi adăposturi, oamenii vor fi avertizați ca să își ia măsuri de protecție.Vor fi transmise mesaje Ro-ALERT cu instrucțiuni, a mai spus Raed Arafat.

„Deci, dacă apar mesaje Ro-ALERT, să aplice ce spune acolo, să-și activeze telefoanele, dacă le-au dezactivat, să fie atenți la (comunicările) cu care vin pompierii, pentru că în zonele în care n-avem semnal telefonic or să fie pompierii cu mașini care vor face aceste anunțuri. Vom avea mașina permanentă acolo, cu mijloacele de adresare publică și cu sirenă”, a conchis Arafat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.