“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

A fugit din spital ca să își salveze viața! Ororile prin care a trecut un român internat forțat la un spital COVID din România. Din 500 de pacienți au supraviețuit doar 2: ”Sunt sigur că nu au murit de COVID

186422

RomâniaTV a prezentat în 18.12.2023 mărturia șocantă unui pacient sănătos care a fost internat forțat la un spital COVID din România în timpul pandemiei. Din aproximativ 500 de pacienți “tratați contra covid”, au supraviețuit doar doi.

Marian, pacient: În primul rând aș vrea să spun că sunt printre puținii oameni în viață de acolo. Au murit peste 500 de oameni acolo. Mai suntem doar doi în viață, sunt, la fel, printre puținii oameni care a fost tratat de SIDA, deși nu aveam absolut nimic, eram sănătos. După asta am avut niște probleme medicale foarte grave, efectiv am fugit din spitalul ăla…

Laura Duță, realizator: E important să spunem. V-ați internat asimptomatic cu COVID. Și ulterior am văzut în plângerea făcută de dumneavoastră, a început coșmarul pentru dvs și ce ați văzut acolo este ceva șocant. Erați asimptomatic când v-ați internat sau ați fost dus, trimis la spital?

M: Absolut sănătos, doamnă…

L: Ce s-a întâmplat, dați-ne câteva detalii

M: M-am dus la un control de rutină, trebuia să fiu luat în evidență și m-au ținut 12 ore într-un container, iar prin telefon mi s-a comunicat că sunt fericitul câștigător al unui pat în spitalul COVID, fără să mă vadă un medic, fără nici un fel de control medical.

L: Și ulterior ce s-a întâmplat?

M: După care, practic, a început să mi se administreze tot felul de medicamente, printre care insulină aproape o lună de zile fără să fiu bolnav de diabet…practic cel mai urât a fost că mi-au murit oamenii în brațe, oameni pe care am încercat să-i salvez, am sunat pentru că oamenii ăia nu au murit de COVID, sunt convins și acum de treaba asta…și aveau un număr de telefon, sunau acolo, nu răspundea nimeni timp de 2,3 ore. Oamenii ăia poate au murit de infarct sau de orice altceva. Sunt convins că nu de COVID!

L: Și dvs cu ce probleme de sănătate ați rămas?

M: Printre altele, m-au legat de mâini și de picioare, m-au lăsat 2,3 zile legat. La ora asta nu-mi mai simt o parte din picioare, mâna dreaptă este la fel cu probleme.

L: Și aveți și ciroză medicamentoasă, scrie în această sesizare făcută de dvs ca urmare a tratamentului aplicat.

M: Da…am rămas cu probleme de diabet, cu probleme de tensiune, nu știu ce pot să fac, efectiv.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.