“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14JUSTITIE

BREAKING NEWS: Înființarea unei Asociații Naționaliste A FOST BLOCATĂ de judecătorie din cauza unui raport ilegal făcut de institutul anti-român Elie Wiesel

Judecătoriile sunt acum subordonate institutului terorist Elie Wiesel?

AAjIOE9ejd6K 640x360 jpg

Olteanul Marian Motocu a primit o motivare halucinantă pentru respingerea cererii de înființare a asociației 41 pentru România. În acest document se menționează ideile naționaliste exprimate online ca motiv pentru respingerea cererii, invocându-se și raportul anual al institutului Elie Wiesel.

Institutul se află într-o ilegalitate gravă: conform legii de înființare și funcționare (HG 902/2005 cu modificările ulterioare), acesta nu are ca obiect de activitate sau ca atribuții nicio activitate care privește antisemitismul. Mai mult, termenul „antisemitism” nu există în niciunul dintre documentele juridice care i-au stabilit cadrul legal de funcționare, de la înființare până în prezent.

Și totuși cuvântul acestor antiromâni poate influența sistemul judiciar? Iată motivarea:

Marian Motocu este cunoscut în mediul online pentru ideile extremiste (naționaliste și antisemite) pe care le răspândește intens și virulent prin intermediul rețelelor de socializare.

Numitul Marian Motocu este amintit în Raportul de Monitorizare (Mai 2022-aprilie 2023) publicat de institutul pentru studierea holocaustului în România, Elie Wiesel, la paginile 124-129. Conform raportului (vezi pagina 125), în martie 2023, institutul Elie Wiesel a depus o plângere penală împotriva numitului Marian Motocu la Parchetul General.

photo 2023 10 24 16 56 27 2

Ca să înțelegem, un român nu mai beneficiază de dreptul de a înființa o asociație non-profit pentru că răspândește anumite idei pe rețelele de socializare, idei care nu sunt ilegale, nu îndeamnă la viol, furt sau crimă, nici nu face înșelăciuni financiare. Ideile politice pro-românești, naționaliste, îl fac să piardă un drept constituțional? De parcă a dori un viitor mai bun înseamnă ceva rău?

Pe lângă abuzul comis în fiecare an prin publicarea raportului de monitorizare, de parcă ar avea această atribuție,  pe lângă terorismul cultural comis până acum, prin care institutul Elie Wiesel a schimbat numele străzilor, a dat jos plăci comemorative, a cerut retragerea cetățeniilor de onoare și a anulat evenimente culturale, iată că teroarea acestuia se răspândește și în sistemul judiciar. Se pare că procesul colonelului Vasile Zărnescu și dorința angajaților institutului de a-l vedea după gratii a fost doar începutul.

Într-un derapaj grav de la cadrul legal al unei democrații constituționale, Judecătoria Craiova se subordonează institutului terorist Elie Wiesel și-i răpește lui Marian Motocu dreptul de a înființa asociația.

Afirmația lui Marian Motocu, “România este condusă de jidani”, este adevărată și actuală.

Sterie CIUMETTI

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.