“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Blasfemii difuzate de Andrei Gheorghe pe Instragam. Un afront adus atât credinței creștine, cât și națiunii române, al cărei drapel l-a pus pe scârbavnicul lui mădular!

ags

Antihristul și antiromânul plâns de jurnalizde și vuvuzele media, ca pocăitul Mihai Gâdea și trogloditul Rareș Bogdan. Blasfemii difuzate de Andrei Gheorghe pe Instragam. Un afront adus de acest evreu antihristic atât credinței creștine, cât și națiunii române, al cărei drapel l-a pus pe scârbavnicul lui mădular!

Hai, ăștia cu creierul neted, înghesuiți-vă la ridicat osanale „marelui jurnalist”, musai să băgați și ipocritul „Dumnezeu să-l ierte”! Pentru aceste fotografii m-am înjurat cu răposatul pe pagina lui de Facebook cât era în viață, așa că-mi permit să vorbesc și acum!!! – Sursa foto/text: Frontul National / Facebook

Andrei Gheorghe va fi incinerat. Fostul om de radio era evreu

Jurnalistul Andrei Gheorghe, care a murit luni în vila sa din Voluntari, va fi incinerat, iar ceremonia va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 12:00, la Crematoriul Uman Vitan Bârzești din București.

Familia lui Andrei Gheorghe, etnic evreu, a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care spune că respectă dorința realizatorului radio care, în mai multe rânduri, ar fi făcut referire la acest aspect legat de moartea sa.

Trupul lui Andrei Gheorghe va fi depus joi 22 – martie și vineri – 23 Martie, la Galeria de Artă Contemporană Möbius din strada Mendeleev D.I. nr. 2, Sector 1, București.

Andrei Gheorghe s-a nascut pe 14 ianuarie 1962, la Lipețk, în Rusia.

„Salutare! M-am întors și sunt același, cu aceleași ocupații. voi continuă să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negationisti și alte asemenea făpturi imbecile”, a fost ultima postare a lui Andrei Gheorghe pe Facebook, conform ActiveNews.ro.

VEZI SI: Andrei Gheorghe A MURIT in urma cu putin timp! A FOST GASIT DECEDAT IN BAIE (din CAUZA DROGURILOR cel mai probabil)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.