SCENE HORROR LA CREMATORIU! Apropiații Petruței Gheorghe au rămas TRAUMATIZAȚI pentru tot restul vieții. Cum arăta TRUPUL fostei soții a evreului Andrei Gheorghe, înainte a fi ARS

Petruţa Gheorghe, fosta soție a evreului Andrei Gheorghe, a fost incinerată vineri, la Crematoriul Uman Vitan-Bârzești.

La ceremonie au participat copiii îndureraţi, mulți membrii ai familiei, dar şi prieteni.
La mai puţin de doi ani de la moartea jurnalistului, copiii şi-au luat rămas bun și de la mama lor.

Fotoreporterii Click! au suspins imagini ale durerii celor doi copii ai Petruţei. În haine de doliu, Maximilian şi Katarina Dyer au primit condoleanţe şi au mulţumit tuturor care au fost alături de ei în momentele de grea cumpănă.

La moartea lui Andrei Gheorghe, Petruţa spunea că dintre copii, fiul ei este cel care resimte cel mai acut pierderea tatălui.

Vezi: Evreul SILVIU BRUCAN a stat in spatele REVOLUTIEI ROMANE de la 1989! Papusarul ce s-a asigurat ca totul va decurge exact cum au stabilit evreii internationali ca trebuie sa se intample

“Max a fost cel mai afectat. A fost acasă, l-a dus pe braţe, jos. El s-a luptat cu… A fost la IML, a fost foarte foarte afectat. E un gol imens. Fără el e un spaţiu gol care nu se umple cu nimic”, declara Petruţa Gheorghe la moartea fostului ei soţ, care a fost şi el incinerat. Ca o ironie amară a sorţii, familia a aflat că Petruţa a ales şi ea la fel să se despartă de cei dragi, evitând o slujbă de înmormântare la cimitir.

Vezi: S-a dat lege! Evreii din Romania vor primi 350 de lei in plus în fiecare lună

Petruţa Gheorghe a colaborat multă vreme la revista ”Ce se întâmplă, doctore?”, unde a lucrat cu Oana Cuzino şi a fost expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului. A tradus două volume de specialitate („Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” – T. Berry Brazelton și Joshua Sparrow, „Psihologia vieţii de zi cu zi”- Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”. A pierdut lupta cu cancerul cerebral, poate şi din cauza supărării pierderii fostului ei soţ.

Vezi: Al-Jazeera susține că evreii au creat, controlează industria porno si îl urăsc pe Isus Hristos

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *