ASTA INSEAMNA SA FII EVREU! Evreii cer acum Poloniei „reparații de razboi” pentru proprietățile furate de regimul comunist evreiesc

Minte de evreu: sa ceri bani unei tari pentru ce ti-au facut co-etnicii tai:

După ce au tras miliarde de euro de la guvernul german pentru „Holocaust”, evreii cer acum reparații de razboi guvernului polonez nu numai pentru bunurile pierdute în al doilea război mondial dar și pentru bunurile confiscate de regimul comunist din Polonia, care a fost dominat și controlat în mare parte … tot de evrei.

Ziarul evreiesc JPost spune:

În Polonia de azi, există o problemă care cuprinde ravagiile ocupației naziste în timpul celui de-al doilea război mondial, cicatricile guvernării comuniste, actuala răspândire a populismului naționalist la nivel european și „fantomele” comunității evreiești a țării.

Problema cu restituirea bunurilor evreiești confiscate de regimul comunist în Polonia după război, a devenit un pilon central al campaniilor publice și politice ale partidelor de extremă dreapta din Polonia pentru a obține relevanță, popularitate și succes electoral.

Această campanie a alimentat sentimentul și dialogul antisemit în țară, iar cu alegerile prezidențiale programate pentru anul viitor, efectele negative ale campaniei asupra țării nu arată niciun semn de eliminare.

La sfârșitul anilor ’40 și începutul anilor ’50, autoritățile comuniste au adoptat un program masiv de confiscare a proprietăților în toată țara, care includea mari cantități de proprietăți care aparțineau populației evreiești de dinainte de război din Polonia, de aproximativ trei milioane de persoane, 90% dintre acestea fiind ucise la țară. mâinile naziștilor din Holocaust.

Eforturile recente de a promova cauza restituirii bunurilor evreiești confiscate în acea epocă, inclusiv trecerea legislației din SUA și comentariile secretarului de stat american, Mike Pompeo, au sporit tensiunile asupra acestei probleme.

În urma alegerilor parlamentare din octombrie din Polonia, în care o coaliție de partide de extremă dreapta a numit Confederația Libertatea și Independența un procent de 6,8 la sută din voturi, a fost propusă o legislație care să interzică și chiar să incrimineze restituirea sau compensația pentru proprietate.

Aceasta ar putea fi cea mai îndrăzneață și mai cinică strângere de bani de la evrei până în prezent. Ei știu bine că evreii etnici au dominat partidul comunist ucigător din Polonia și au fost cei care au confiscat nu numai bunuri evreiești, dar mai ales proprietăți deținute de etnici polonezi.

Vezi: Evreul SILVIU BRUCAN a stat in spatele REVOLUTIEI ROMANE de la 1989! Papusarul ce s-a asigurat ca totul va decurge exact cum au stabilit evreii internationali ca trebuie sa se intample

Desigur, este „antisemit” să afirme despre comuniști ca erau în mare parte evrei, dar este un fapt rece, greu și incontestabil. Polonezii chiar au inventat un cuvânt pentru aceasta: Zydokomuna (comunismul evreiesc).

De ce evreii ar trebui să fie compensați în mod unic, deoarece co-etnicii lor le-au furat proprietățile de la rudele lor sub pretextul evreiesc al comunismului? Economia poloneză s-ar prăbuși astăzi dacă guvernul ar fi obligat să ramburseze toți cetățenii polonezi care aveau proprietăți furate de ei de către comuniștii evrei.

Vezi: S-a dat lege! Evreii din Romania vor primi 350 de lei in plus în fiecare lună

Ne putem aștepta pe deplin ca evreii să raționalizeze această ipocrizie, aducând la iveală modul în care milioane de evrei au fost „asasinați” în cel de-al doilea război mondial și că, într-un fel, comuniștii au adăugat „insultă la vătămare” sau unele astfel de prostii.

Desigur, dacă îndrăznești să critici această lăcomie greață și răpitoare, trebuie să fii un antisemit.

„Anticomunismul este antisemitism.”
—Jewish Voice (New York: Consiliul Național al Comuniștilor Evrei), iulie-august 1941

Vezi: Al-Jazeera susține că evreii au creat, controlează industria porno si îl urăsc pe Isus Hristos

2 comments

 1. sunt convins că legea cu Evreii din Romania vor primi 350 de lei in plus în fiecare lună, face parte din una dintre modalităţile de a controla pe antisemiţi=antiglobalişti=antisistem, de a se lupta cu antisemiţii, de a supune pe antisemiţi= antiglobalişti=antisistem

  (anti)sistem=(anti)semitism=(anti)globalismhttps://vk.com/wall453852601_1353
  ei pur şi simplu vor să dovedească romînilor, că majoritatea dintre cei de la stat sunt sclavii, slugii, supuşii lor, şi că minoritatea antisemită care se luptă cu semitismul=globalismul au nicio şansă de supravieţuire, de a câştiga războiul cu majoritatea

  ei pur şi simplu vor să dovedească romînilor, că majoritatea dintre cei de la stat sunt sclavii, slugii, supuşii lor, şi că minoritatea antisemită care se luptă cu semitismul=globalismul au nicio şansă de supravieţuire, de a câştiga războiul cu majoritatea

  oare pentru cine au făcut postarea în care recunosc că majoritatea celor de la majoritatea statelor au fost şi sunt slugii lor: “Mai de mult, goii nu aveau conducători, nu aveau o ierarhie piramidală, fiecare trib se păştea de la sine, ca turmele libere. Într-un anumit moment, un grup de preoți ingenios, a oferit unuia dintre triburile goilor beneficii în schimbul supunerii, dacă goimea se va încrede şi se va supune nouă. Şi atunci, acel trib a început să comită ravagiuni prădărătoare, distrugeri de alte triburi, folosind tot felul de tehnici necunoscute goilor, lucruri tehnice inventat de noi. După aceasta, preoţii s-au împărțit și o parte din ei au trecut la acele triburi care sufereau de invazia primului trib înrobit de noi. Și rabinii le-au oferit serviciile lor: „Vă dăruim mântuire și protecție dacă noi vă vom conduce şi dacă vă veţi încrede în noi”. Și astfel, popor după popor, preoții noștri înrobeau goii liberi, creându-i state cu un sistem piramidal de guvernare, în care atât clerul, știința și justiţia, totul era în mâinile noastre. La noi chiar de la început a fost o singură structură organizatorică și o bază informaţională – o trezorerie a întregii experiențe anterioare.”

  Tocmai de aceea toate aceste familii regale din Europa și Rusia au fost rude și au purtat războaie între ele, sacrificând goyimea.” https://vk.com/wall-45494205_123052?z=photo-45494205_426411314%2Falbum-45494205_00%2Frev

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *