“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

Mihai Tociu: În Ziua de Crăciun a anului 2022, rabinul Deutsch Naftali Matityaou de la sinagoga din Piața Amzei a fost în Piața Universității și a fost deranjat că un grup de români cântau colinde!

414398452 7390950570916358 938621253333394807 n

În Ziua de Crăciun a anului 2022, rabinul Deutsch Naftali Matityaou de la sinagoga din Piața Amzei a fost în Piața Universității și a fost deranjat că un grup de români cântau colinde. Era însoțit de un grup de 20-30 evrei și i-a pus pe aceștia să-i intimideze și să-i lovească pe români, ca să plece de acolo, pe motiv că voia el să facă un ritual evreiesc în acel loc și exact în acel moment. Rabinul mai este și director al Fundației Chabad Lyubavitsch în România, adică acea organizație care acaparează România cm cu cm, în combinație cu SRI.

În a treia zi de Crăciun 2022, ambasadorul Israelului a cerut ministrului de interne, care era LUCIAN BODE de la PNL, să fie pedepsiți colindătorii români pe motiv că l-au împiedicat pe rabin să-și facă ritualul. Ambasadorul i-a trimis lui BODE un document FALSIFICAT prin care a susținut că rabinul avea autorizație de la Primăria Sectorului 3 pentru un eveniment public religios. Chiar și rabinul, care e o față bisericească, a declarat la poliție că avea autorizație!

BODE e atât de incompetent încât nu a știut că primăriile de sector nu au competențe în domeniul adunărilor publice. Dar ce mai contează asta când reprezentantul oficial al statului Israel te bagă în seamă, și nici nu mai contează că ambasadorul nu avea calitate procesuală și tu aveai obligația legală să-i dai IGNORE? BODE, ca să dovedească ambasadorului Israelului ce slugă umilă îi este el, a dat ordin să fie rezolvați românii în ZECE ZILE!

Ordinul dat de BODE, adică de un politician ordinar, a fost executat orbește de polițiștii aceia profesioniști creponați, începând de la Inspectoratul General al Poliției Române până la comisarul care a investigat cazul. Niciunul nu a avut sânge în el să spună: ”Șefu, ce-mi cereți e ilegal, vă rog să puneți pe altul să o facă”!
Dar ambasadorul Israelului nu s-a limitat doar la ministrul de interne, ci a trimis cererea de pedepsire a românilor și către ministrul justiției, un alt politician numit PREDOIU, iar acesta a acordat rolul de slugă executantă procuroarei de la sectorul 3 cu nume predestinat, Aramă.

Și s-au pus organele pe treabă și cu toții visau avansări, numai că Arhanghelul Mihail a simpatizat cu interpreții de colinde și avântul organelor s-a înmuiat. Uite așa, cele 10 zile stabilite de BODE s-au făcut vreo 300, din 27 decembrie 2022 până în 17 Noiembrie 2023, când procuroarea Aramă a descoperit că ce face domnia sa în acest dosar prea e de porc și a încercat să îl claseze.
Vaiiii, dar cum poți să clasezi un dosar așa de frumos???

Am contestat clasarea la șeful doamnei Aramă, prim procurorul Tomescu, însă acesta a confirmat clasarea pe baza unui document… ghiciți care?… unul pe care nici nu îl are la dosar și prin urmare nu știe ce scrie în el!!! Prim procurorul Tomescu e reîncarnarea lui Mafalda, știe conținutul oricărui document fără să-l vadă, ba chiar și fără ca acesta să existe în realitate!!!
Concluzia întregii circoteci de mai sus? Românii au dreptul legal să cânte colinde în Piața Universității în Ziua de Crăciun și…

…SUNTEȚI INVITAȚI SĂ PARTICPAȚI LA CONCERTUL DE COLINDE DE ANUL ACESTA DIN PIAȚA UNIVERSITĂȚII
… mai exact în Piațeta Radu Beligan (fostul Parc Colțea, ”la vioară”), în ziua de 25 Decembrie 2023, ora 20.
Concertul va dura 10-15 minute și va fi transmis live.
Evenimentul creștin și identitar este organizat de asociația ”Eminescu Trăiește Prin Noi”.

La fel ca anul trecut, ne vom aduna în mijlocul piațetei și vom cânta împreună colindele noastre creștine și românești. Ne dorim ca din acest spațiu simbol al României, care este Piața Universității, să transmitem românilor din întreaga lume, prin intermediul internetului, un mesaj de bucurie și de speranță.
Vă așteptăm și… nu uitați să aduceți un clop maramureșean cu voi!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.