Arafat a rămas fără cuvinte! Dezvăluirea care îl îngroapă definitiv

Liviu Dragnea continuă seria dezvăluirilor incendiare și a atacurilor îndreptate împotriva principalilor actori politici ai zilei. De această dată, fostul lider al PSD l-a luat în vizor pe Raed Arafat. Acesta a vorbit despre criticile pe care i le-a adus lui Raed Arafat de-a lungul timpului. În plus, fostul mare șef al pesediștilor a abordat și subiectul schimbării din funcție a conducătorului DSU.

Liviu Dragnea a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Raed Arafat, pe vremea când conducea cu o mână de fier PSD. Dragnea a punctat greșelile făcute de șeful SMURD de-a lungul vremii. Chiar dacă a subliniat că nu a avut niciodată în intenție să-l schimbe pe Arafat din funcție, Dragnea a punctat însă faptul că acesta are o mare problemă.

„Este foarte rau ca sistemul UPU de la spitale a fost dezvoltat de domnul Raed Arafat in detrimentul Ambulanței. Serviciul Roman de Ambulanță este la ora asta serviciul care asigură cea mai mare parte a intervențiilor medicale”, a dezvăluit fostul președinte al PSD.

Liviu Dragnea despre schimbarea lui Raed Arafat
El a spus că nu și-a propus, în trecut, schimbarea lui Arafat din funcție și că dacă și-ar fi dorit acest lucru, ar fi făcut-o. Însă, potrivit lui Dragnea, șeful DSU are o problemă.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

„Ar trebui să se completeze, însă la domnul Arafat problema pe care am constatat-o este cea legată de dorința de a avea monopol SMURD-ul. Nu am avut intenția să îl schimb pe Arafat, dacă voiam să îl schimb, îl schimbăm. Dar asta a fost punctul meu de vedere și e în continuare, poate și Iohannis a avut la fel, dar în continuare dorința care nu se stinge a domnului Arafat de a gestiona singur tot ceea ce înseamnă sistemul de urgență din România nu face bine.

Sunt foarte buni cei de la SMURD, salvează vieți, își riscă viață, dar oamenii aia sunt forțați neavând pregătire medicală, să ia un pacient care e într-o situație critică și să îl ducă până la spital, neavând o pregătire medicală, ceea ce nu e în regulă, plus că din ceea ce am aflat se pare că s-a blocat scoaterea de posturi de medici pentru Serviciul Român de Ambulanță”, a spus Liviu Dragnea.

Citiți și:  Iulian Bulai LOVESTE DIN NOU. Raed Arafat l-a calcat pe nervi

Adevărul despre restricțiile împotriva COVID
În cadrul aceleași intervenții televizate, Liviu Dragnea a comentat și restricțiile coronavirus. El a arătat că se vorbește despre divizarea populației, segregare, și că sta e esența bataliei între suveranism și globalism.

„Nu poate toată lumea să fie considerată conspiraționist. Faptul că ne punem niște întrebări, că avem nelămuriri, nu înseamnă că suntem extremiști, anti-europeni, anti-vaccinisti. Eu am fost vaccinat, nu am nicio problema, dar deja nu mai vezi o speranța în procedura asta de vaccinare. Faptul că sunt folosiți copiii fără niciun fel de rezervă, cu un cinism politic și economic inimaginabil în reclame mincinoase arată cât de fără Dumnezeu sunt acești nemernici. Din moment ce se spune că vaccinul conține speranța că elevul o să-și poată să își ia învățătoarea în brațe, și acest lucru nu s-a întâmplat, e o reclamă mincinoasă”, punctat acesta.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.