Anunț șocant. Kadîrov, delir în direct la televiziunea cecenă

Anunțul șocant făcut în direct la televiziune vine din partea cunoscutului lider cecen Ramzan Kadîrov, care și în trecut a mai adresat laude la adresa liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Ce anunț a făcut acum acesta?

Vladimir Putin va aduce pacea în lume chiar dacă va fi nevoit să pornească războaie. Aceasta este, pe scurt, concluzia unui discurs al liderului cecen Ramzan Kadîrov care a fost difuzat la televiziunea cecenă cu subtitrare în limba engleză.

Delir în direct la televiziunea cecenă: Putin va aduce pacea în lume
„Președintele nostru ia întotdeauna deciziile corecte. De exemplu, în Siria, acțiunile întreprinse în timp util au distrus organizațiile teroriste și astfel țara noastră a rămas în siguranță.

De asemenea, statele occidentale, prin implicarea lor în Ucraina, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ne distruge statul. Dar președintele a luat în timp util măsurile necesare pentru a asigura securitatea țării noastre.

Pe teritoriul Ucrainei, el a înarmat forțele noastre armate pentru a lupta împotriva teroriștilor, a șiiților (diavoli, n.r.).

Noi, cecenii, musulmanii, cu toții vrem să ascultăm cuvintele președintelui nostru și să ne apărăm statul. Numai atunci va fi pace în lumea noastră. Așa cum a spus foarte înțelept președintele țării noastre: ce ar fi o lume fără Rusia? La ce bun o lume fără Cecenia? Trebuie să ne asigurăm că există pace în lume”, a declarat Ramzan Kadîrov.

Ramzan Kadîrov: „Rusia este o mare putere!”
De asemenea, pe canalul său de telegramă, acesta a menționat că trăim într-o țară unică în care mai multe națiuni coexistă în mod pașnic, cultura și discuția de confesiuni.

„Rusia este o mare putere! Urme nesfârșite, munți fermecători, râuri, lacuri, mări – toate acestea sunt Patria noastră, țara noastră frumoasă. Astăzi, de Ziua Rusiei, vreau să-i felicit sincer pe toți locuitorii săi. În această perioadă, fiecare sărbătoare este specială într-un mod special. Iar printre tineri, 12 iunie ocupă un loc de cinste, pentru că în această zi ne onorăm cei mai dragi oameni.

Rusia a fost întotdeauna temută și respectată. Dușmanii au complotat neobosit, iar prietenii au stat aproape. Am trecut printr-o serie de încercări dificile, victorii uriașe și mari realizări. Dar, indiferent de ceea ce ne depășește, rămân unitatea și puterea spiritului poporului mândru”, a scris șeful Republicii Cecene.

Menționăm că, trupele liderului cecen din Ucraina, cunoscute sub numele de Kadyrovtsy, au fost acuzate de unele dintre cele mai odioase crime de război de la invazia la scară largă din 24 februarie, însă Kadîrov însuși a atras atenția mai mult pentru laudele sale exagerate pe rețelele de socializare și videoclipurile puse în scenă cu stângăcie care îl înfățișează jucând un rol activ pe linia frontului.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *