“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

Andrei Gheorghe A MURIT in urma cu putin timp! A FOST GASIT DECEDAT IN BAIE (din CAUZA DROGURILOR cel mai probabil)

ag2 1
Andrei Gheorghe, inamic declarat al Poporului Roman, a murit în urma cu putin timp.

Andrei Gheorghe a fost găsit mort în baie (cu o mana pe clanta si alta pe …co*ie) din cauza drogurilor cel mai probabil. Acesa avea 56 de ani. Apelul la 112 a venit puțin după ora 22.00.

Andrei Gheorghe, cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a fost găsit mort în această seară.

Născut în Rusia, evreu de origine, Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele mizere ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj prin care a manipulat audienta.

Trupul neinsuflețit ar fi fost descoperit de o persoană care avea grijă de apartament. Bărbatul a sunat la 112, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25.

Cunoscutul om de radio nu a fost străin de controverse.

Poate cea mai mare dintre ele a fost cea din 2003 în care a fost acuzat de deținere de droguri. Andrei Gheorghe a recunoscut cu nonșalanță că a fumat un joint, iar procurorii i-au făcut dosar penal. Totul a început de la o banală fotografie și s-a sfârșit cu un scandal mediatic, care l-a costat pe Andrei Gheorghe locul de muncă.

În 2010, Andrei Gheorghe a fost cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

CITESTE SI: BREAKING NEWS. Poliția a deschis dosar de MOARTE SUSPECTĂ în cazul decesului lui ANDREI GHEORGHE

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.