“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

Andra Măruță, REVELION la Buzău pe 20.000 de euro. Reacția EXPLOZIVĂ a lui Mircea Badea

adm

Andra a cântat 50 de minute la Buzău, de Revelion, pe 20.000 de euro. Dar suma pe care a strâns-o în noaptea dintre ani nu s-a oprit aici. Cântase și la București cu puțin timp înainte de a o prinde ora 00:00 pe scena de la Buzău.

Andra, Cătălin Măruță, care a prezentat evenimenul, administrația PSD-istă și focul de artificii au reușit să strângă o mulțime de oameni în Piața Daciei. Așa ceva nu a mai fost decât la Revoluție. “Doar în ’89 să fi fost mai mulți buzoieni în centrul orașului! A meritat! Respect, domnule primar!”, a spus colonelul Ion Marin. În paralel, m-aș gândi la câți oameni a strâns USR în stradă, la Buzău, la protestele cu OUG 13, adică aproape o mie. Acest lucru arată cam cât de mare este dorința de schimbare sau cât de mulțumiți sunt românii de PSD.

Am stat de vorbă cu Sebastian Adrian Silvestru, vicepreședinte USR Buzău, care a fost la concertul susținut de Andra. A vrut să vadă ce știe să facă artista pentru 20.000 de euro.

“Lume multă s-a strâns și când Gloria Buzău a promovat în Liga 1, atunci când era Ion Viorel antrenor”, a zis Sebastian Adrian Silvestru pentru DC News.

“Vorbeam cu un fost membru PSD și mi-a zis că este dezamăgit de spectacolul pirotehnic. Nu a fost ordonat, nu a avut o tematică, nu s-a facut cum ar trebui să se facă în 2017. Oamenii au fost atrași de lumini”, a mai spus vicepreședintele USR.

“Nu sunt fanul Andrei, dar îmi plac anumite piese. Vreau să fac o precizare: după focul de artificii, Andra a cântat, dar oamenii au plecat. Nu a mai cântat și înainte de miezul nopții, așa cum se preciza în presă. A cântat live, dar putea să o facă mult mai bine. Nimeni nu a observat că primarul Constantin Toma și Cătălin Măruță au ratat startul. Era miezul nopții și ei nu începuseră numărătoarea de Revelion”, a precizat Sebastian Adrian Silvestru. El a spus că s-au investit degeaba prea mulți bani.

“A fost o cheltuială mare și inutilă de bani. Cu o sumă mai mică, s-ar fi putut face un spectacol mult mai frumos. Cu banii destinați spectacolului de Revelion, s-ar fi putut investi în sănătate. Acolo este mare nevoie de bani. De exemplu, am aflat un lucru interesant despre aparatul RMN din Spitalul Județean Buzău care, de fapt, nu este al spitalului. Este un aparat privat, iar cel care a fost cumpărat cu bani de la Ministerul Sănătății nu funcționează. Mă gândeam că un aparat RMN ar putea fi fost mai util. Acest lucru i-ar face mai degrabă fericiți pe buzoieni decât un spectacol”, ne-a mai spus USR-istul.

Pentru spectacolul “Revelion 2018” s-au cheltuit 280.000 lei.

Mircea Badea a reacționat după articolul publicat pe DC News cu titlul “Andra Măruță, Revelion la Buzău pe 20.000 de euro. Surpriză neplăcută după focul de artificii. USR, observație-cheie”.

Realizatorul TV a spus, la Antena 3, că dacă artiștii români nu ar mai fi abonați la banii primăriilor și consiliilor generale nu ar mai putea să-și facă vacanțele în Maldive și nici să-și ia pantofi scumpi.

“Diferența dintre Bon Jovi care, la un moment dat, o fi cântat și el pe banii primăriei, este că atunci când merge să dea un concert pe stadion, umple stadionul. Lumea vine și dă bani. Diferența între Bon Jovi și marea majoritate a artiștilor din România este că lui Bon Jovi îi era tot una suma luată de la primăria New York, adică și cu banii ăia și fără ei, tot aia era. De ce? Pentru că Bon Jovi umple niște stadioane de la plătitorii de bilete. Artistul român este muritor de foame fără primării și consilii județene. Știți pozele lor din Maldive? Divele care cântă nu ar mânca o vafă la colț fără banii publici ai primăriilor și consiilor județene. Artiștii din România mai cântă la nunți. Bon Jovi la câte nunți o fi mers? Dacă ar fi doar nunțile, fără concerte, divele nu s-ar mai duce în Maldive, s-ar duce la Varna, că la Mamaia este scump”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

“Unii cetățeni se plâng, printre altele, că nu au aparat RMN la spitalul care ține de primărie, nu au computer tomograf, nu au școli, nu au drumuri. Dar v-au plăcut spectacolele? E… acolo este computerul tomograf. Asta este țara. Una dintre trăsăturile noastre fundamentale, aici, în România este ipocrizia. Avem super talent la ipocrizie. Pe mine mă deranjează că primăriile dau zeci de mii de euro artiștilor. Lasă că poate să cânte și pe 5000 de euro dacă totuși, cetățenii care s-au jeluit că nu au aparat RMN, vor să vadă cum dă una din fund. Pe mine mă deranjează”, a mai spus Mircea Badea.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.