Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Anchetă de viol într-un centru social

violenta 1000x600 1

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru viol după ce o femeie în vârstă de 36 de ani dintr-un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihică aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a acuzat că ar fi fost agresată de un alt beneficiar.

„Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Banca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 36 de ani, dintr-un centru de asistenţă socială destinat persoanelor cu handicap, din comuna Vutcani, judeţul Vaslui, ar fi fost victima unui abuz sexual.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs infracţiunea cercetată şi pentru dispunerea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Centrul din comuna Vutcani a făcut de-a lungul timpului obiectul mai multor verificări, în urma sesizării unor abuzuri de către beneficiari şi instituţii neguvernamentale.

Vezi si – CENTRELE GROAZEI: DGASPC Buzău …la COMANDA PSD! Fătătoarea Gabriela Firea a protejat ILEGALITĂȚILE unui centru de plasament din Buzău!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.