Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

O femeie din Franța a fost violată și torturată – de un migrant – într-un mod atât de brutal că medicii au avut nevoie de consiliere psihologică

O femeie din Franța a fost violată și torturată cu brutalitate de un migrant musulman

index 48

O femeie în vârstă de 29 de ani a fost victima unui viol de o barbarie ieșită din comun după ce un bărbat în vârstă de 18 ani cu cazier a agresat-o în locuința acesteia, relatează Le Figaro.

Oumar N., un tânăr de 18 ani, deja cunoscut de poliție, a fost arestat săptămâna trecută după un viol comis cu o brutalitate ieșită din comun vineri, 4 august, la Cherbourg, în nord-vestul Franței, a declarat o sursă din cadrul poliției pentru Le Figaro. El a fost inculpat pentru „viol însoțit de tortură sau acte de barbarie”.

În acea zi, pompierii și apoi poliția au intervenit la domiciliul unei femei de 29 de ani din centrul orașului Cherbourg. Aflată în stare de șoc și dezbrăcată, femeia le-a spus polițiștilor că a fost bătută și violată de un bărbat care a intrat peste ea.

Potrivit mărturiei victimei, un bărbat – pe care îl mai văzuse înainte, dar pe care nu îl cunoștea – a pătruns în locuința sa și a lovit-o în mod repetat peste față și pe corp, înainte de a o viola de mai multe ori, inclusiv cu o coadă de mătură.

Asistență psihologică pentru îngrijitori
Medicii au descoperit răni foarte grave – perforații ale colonului, intestinului subțire, peritoneului și diafragmei, pneumotorax, coaste fracturate. Transportată la spital, tânăra a fost plasată în comă indusă, cu risc de șoc septic și un pronostic rezervat.

O celulă de asistență psihologică a fost înființată pentru personalul spitalului, relatează France Bleu. O parte din cadrele medicale au fost într-atât de șocate de starea victimei încât au „au izbucnit în plâns”.

O urmă lăsată pe ușă
În urma investigațiilor tehnice efectuate la locul faptei, autorul a fost identificat după o urmă papilară lăsată pe o ușă. Agresorul a pus mâna pe ușă în timp ce ataca victima

Baza de date dactiloscopice automatizată (FAED) a stabilit că această amprentă corespunde unei persoane: Oumar N., în vârstă de 18 ani, deja cunoscută de poliție. Această dovadă a fost coroborată cu geolocalizarea telefonului său mobil în momentul incidentului.

Oumar N. a fost arestat de poliție joi, 10 august, la domiciliul mamei sale. În custodia poliției, acesta a negat inițial faptele, pentru ca în cele din urmă să le recunoască laconic. O anchetă judiciară a fost deschisă de Parchetul din Coutances pentru “viol însoțit de tortură sau acte de barbarie”. Oumar N. a fost inculpat și plasat în arest preventiv vineri, 11 august.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.