“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSOCIETATESTIRI

VIDEO CU NOUA PIESA DE LA PUYA DESPRE MISCAREA FEMNISTIA! Ce parere aveti?

Artistul Puya a fost recent implicat intr-un scandal unde accesul sau a fost interzis intr-un club deoarece acuza homosexualii intr-o piesa “incorecta politic” dupa parerea celor ce promoveaza miscarea gay.

Este corect? Noi spunem ca nu. Totusi ii uram multa bafta in proiectele de viitor!

Azi, artistul hip-hop a mai scos o piesa unde se refera la Miscarea Feminista, o mizerie de “miscare” promovata pentru indobitocirea tinerilor si nu doar. Multumim Puya. Singurul artist care spune lucrurilor pe nume (in afara de Cheloo):

Detalii aici: PIESA DE LA PUYA CARE FACE RAVAGII PE INTERNET! Acesta este revoltat pe sustinatorii homosexualilor, pe cei ce ii interzic dreptul de a sustine FAMILIA TRADITIONALA

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. haha, pielea mea ca si asta-i dus, bine, ma refer -> putin dus pe la icoane ca doar asa zic seniori, da in fine, cand te loveste traznetul rupi familia de durere, cand te loveste la nivelul lui rupi un parlament intreg, si numai pt. ca poate, ceea ce ei nu vor putea nicodata :))))

  2. haha, pielea mea ca si asta-i dus, bine, ma refer -> putin dus pe la icoane ca doar asa zic seniori, da in fine, cand te loveste traznetul rupi familia de durere, cand te loveste la nivelul lui rupi un parlament intreg, si numai pt. ca poate, ceea ce ei nu vor putea nicodata :))))

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.