“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Un BOMBARDIER beat care a intrat cu JEEP-ul direct într-un magazin spune că ”Așa l-a băgat GPS-ul”!

1 1

Într-o scenă care ar părea desprinsă dintr-un film de acțiune, un șofer sub influența alcoolului a cauzat un incident grav în Târgu Jiu în această dimineață, atunci când a pierdut controlul mașinii și a intrat direct într-un magazin.

Atât vehiculul cât și clădirea comercială au suferit daune semnificative, însă, cu o noroc incredibil, nicio persoană nu a fost rănită și nu a necesitat spitalizare. Conform informațiilor furnizate de sabotorii.ro, șoferul avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, confirmând că se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului.

Această întâmplare a generat o serie de reacții amuzante pe rețelele de socializare, odată ce imaginile de la locul accidentului au fost postate online. Comentariile nu au întârziat să apară, un utilizator speculând ironic că șoferul ar fi fost ghidat de GPS: „Așa l-a băgat GPS.”

Alți utilizatori au glumit pe seama situației, subliniind „Ăsta-i talent deja” sau făcând referire la presupusa intenție a șoferului de a-și cumpăra pantofi: „A vrut omul să-și cumpere pantofi, deoarece băgase marfă!”. Autoritățile au intervenit rapid la fața locului, izolând zona afectată și gestionând scurgerile de gaze. Momentan, șoferul se confruntă cu consecințele legale ale faptului că a condus sub influența alcoolului, iar mașina și magazinul vor necesita reparații serioase.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.