“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATIPOLITICA

DROGATUL UCIGAȘ, SIFONUL LUI DUDU IONESCU!

Constantin DUDU Ionescu încă trage sforile în CSAT

CAP DUDUUU 696x463 1

Nu poate cumpăra Cătălin Predoiu aparate ”drug test” pentru toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, cât pot șoferii patriei să se drogheze! Bilanțul negru al victimelor accidentelor rutiere produse de șoferi drogați, alcoolici sau amândouă la un loc fiind deja peste cel al războiului din Ucraina!

Lecțiile de viață din care ar trebui să învețe toți românii nefiind însă băgate în seamă nici de beizadele, bombardieri, interlopi, și, mai nou, chiar oamenii sistemului.

Și nu ne referim aici musai la Constantin Păun. Cel care nici măcar nu mai contează dacă s-a îmbătat mangă după ce și-a ”ars creierii” cu amfetamină sau invers… Ci doar că a omorât o femeie pe o stradă din Popești Leordeni, de ziua ei, în fața porții casei sale și cu tortul de aniversare în mână…

Iar dementa propagandă operativă s-a și repezit, cu deja o scârboasă slugărnicie, să lanseze ”fumigenele” publice pentru a nu se ajunge la cine se află cu adevărat în spatele drogatului ucigaș Constantin Păun. Ofițerul de poliție decorat de Klaus Werner Iohannis care, cum s-a mai trezit din ”sevraj”, a și depus plângere penală că l-au ”căpăcit” rudele și vecinii celei pe care a omorât-o.

Level 1: BCCO
Numai că lumea sistemului este mică… Mult prea mică pentru cât și-ar dori adevărații ”băieți deștepți” ai sistemului. Cei care, după ce au fost informați că deja se știe cine este Constantin Păun, au lucrat febril la ”legendarea” șoferului ucigaș. Astfel că, mai întâi au lăsat să se scurgă controlat informația că acesta ar fi un ”biet pensionar”, care cu ”decenii în urmă” ar fi lucrat la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București. Unde ar fi fost și ”ceva șef” o perioadă… Doar că omul care a omorât o femeie, a rănit o alta și a avariat cinci autoturisme era ieșit de mult din sistem…

Level 2: Reactivarea lui Dejeu
Numai că legendarea ruperii oricărei legături cu sistemul a pensionarului Constantin Păun a funcționat doar pentru opinia publică. Astfel că a fost săpat un nou ”tranșeu” în fața celor care oricum știau prea bine unde duce pista Păun. Astfel că, pe aceleași canale operative s-a ”updatat” și informația că ”este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun, care a fost și șeful de Cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996 – 1999”.

A urmat un scurt comunicat oficial cu privire la faptul că ”polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respective cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive”.

După care, din ”Cutia cu amintiri” a sistemului a fost reactivat însuși Gavril Dejeu! Cel care a declarat ordonat că ”pe timpul ministerului meu, el îmi era aghiotant. Era persoana care mă însoțea. Ulterior, a rămas în minister și a fost transferat la Brigada de Crimă Organizată. Acolo erau două secții, o secție droguri și o alta de crimă organizată. El a fost detașat la crimă organizată și se ocupa de valută, contrabandă”.

Level 3: Frumușel…
Iar odată cu ”împachetarea” acestui ipotetic ”spate” de care nici măcar foștii subalterni nu își mai aduceau aminte, ”săpăturile” ar fi trebuit oprite aici. Adică ”Păun era omul lui Dejeu”… Astfel că s-a trecut la ”level 3” al operațiunii de ”spălare”… Canalele operative găsind personalul din căminul unde îi fusese internată mama care să declare că ”acesta nu consuma băuturi alcoolice”… Specialiști care să arunce îndoiala prin informația că ar exista și medicamente care pot fi confundate cu amfetamina… Și până și o ”televizată” care să declare că nimeni din Poliție nu crede că Păun ar putea bea sau s-ar putea droga, pentru că toată lumea din sistem îl iubește pe acesta, pentru că ”e înalt, frumușel”…

NEXT LEVEL: CU EL BEA ȘEFUL CNI!
Însă la ”next level” al sistemului s-a contabilizat doar informația că ”Păun este omul lui Dudu Ionescu”! Omul său de încredere încă de când era lider țărănist și ministru de Interne… Și a rămas om de încredere și când a ajuns, pentru aceleași metehne, și ”pe Olteniței”…

Și doar pentru a arăta că nu suntem ca ei, nu dezvăluim și documentarea paralelă a soției lui Constantin Păun… Ci doar o amintim, așa, barem să ”se știe că se știe”… După cum se știe și că Păun își bea cafeaua – sau poate doar Ion Oprișor și Rinu Lunescu or ști cu adevărat ce! – cu nimeni altul decât șeful Comunității Naționale de Informații! Fiind astfel pe deplin susceptibil a face parte din vasta rețea informativă pe persoană fizică a chiar șefului Comunității Naționale de Informații. La fel cum după aceeași ”muzică” joacă și colonelul în rezervă Dumitru Voroneanu, de la SSI-ul Serviciului de Protecție și Pază. Și câți alții… Cu toții ”ținuți la aparatele” sistemului de un Constantin Ionescu care uite că degeaba și-a schimbat numele, că tot DUDU rămâne!

Și care se dovedește încă o dată doar un alt ”idiot util” al sistemului, fie și la vârful său! Și oricât s-ar da el ”acoperitul TEVEL” în România! Pentru că nu a fost bun decât să facă bani… Dar nu pentru țară… Sau barem pentru el… Ci pentru cei care au montat turelele de la înțepenitele PIRANHA… Și ne vând dronele ELBIT… Și care își vor lua de îndată ce dinamica operativă o va impune mâna de pe acest nou ”Dan Moldoveanu” al parcă mult prea flexatului sistem românesc.

Unul a cărui principală hibă nici măcar nu este că unu ca DUDU se află, de atâta amar de vreme, în fruntea Comunității Naționale de Informații. Ci faptul că nici cu dronele rusești la câțiva metri de teritoriul național nu suntem în stare să avem o celulă de criză cu adevărat interoperativă… Ceea ce se vede pe deplin și în anchetarea drogaților ucigași, unde fiecare structură acționează după strămoșescul principiu instituțional ”ba pe a mă-sii”… Și după cum, ghinion, se va vedea din păcate și la crearea următorului val emoțional menit a schimba din nou destinul României.

Așa că, dacă tot se știe că se știe, barem nu mai risipiți inutil ”fumigenele” informative pe cazul Păun… Mai ales că și ”AMR”-ul lui Dudu scade dramatic pentru acesta…

Catalin Tache

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.