“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Un bărbat a pus pariu pe virginitatea fiicei sale, în Cluj. A vrut să demonstreze întregii comunități puritatea fetei

vrg2

Un bărbat a pus pariu pe virginitatea fiicei sale. Cazul bizar a avut loc într-o comunitate religioasă din județul Cluj. Furios că gurile rele i-au catalogat fiica drept „tâ*fa satului”, individul a trimis-o la Institutul Medicină Legală ca să demonstreze tuturor că fata lui, în vârstă de 20 de ani, este pură. Cu ochii în lacrimi, tânăra s-a supus umilinței și a făcut testul de virginitate, scrie Gazeta de Cluj.

Incidentul halucinant a avut loc în satul clujean Boian, comuna Ceanu-Mare. Acolo, autoimpusul lider moral al „martorilor”, o sectă religioasă, i-a ordonat fiicei sale, în vârstă de 20 de ani, să facă testul de virginitate la Institutul de Medicină Legală din Cluj. Totul pentru a da o lovitură membrilor din congregație care i-ar contesta autoritatea.

„Tata i-a făcut observaţie unui credincios că soţia lui vine la templu îmbrăcată în fustă mini şi decolteu, lucru care a fost amendat repede de altul. Nu ştiu dacă în bătaie de joc sau în mod serios, acesta i-a spus că eu sunt tâ*fa satului, “salteaua” tuturor tinerilor din zonă. Fapt care pe el l-a determinat să exercite asupra mea o adevărată tortură psihologică, ajungând până la urmă în situaţia să mă vedeţi, astăzi, aici. Nu i-a păsat că poate am avut un prieten – şi vârsta la care am ajuns cred că-mi permite acest lucru – sau, pur şi simplu am avut un accident, de pildă am fost cândva, să zicem, vi0lată”, a povestit jenată tânăra.

Un bărbat a pus pariu pe virginitatea fiicei sale. Tânăra, umilită de propriul părinte
Fata a venit însoțită de mama ei la IML Cluj pentru a-și face testul de virginitate. Temătoare, a întrebat rușinată dacă va fi examinată de un medic bărbat sau de o femeie. Analiza a fost realizată de un doctor, iar apoi tânăra a părăsit sediul IML Cluj, cu ochii în lacrimi.

„Acum tata va putea să arate certificatul acesta la tot satul, însă eu nu voi fi acolo să le văd ălora feţele – cine a câştigat sau a pierdut pariul făcut pe seama virginităţii mele. A fost un om slab fiindcă s-a lăsat lovit prin mine şi apoi mi-a târât sufletul în noroi. Oricum, n-o să-i iert acest lucru niciodată!”, a spu tânăra.

Fata a obținut cerfiticatul care atestă că este încă pură. Umilită de propriul tată, tânăra spune că va pleca pentru totdeauna din sat și se va duce la mătușa ei din București, care o așteaptă cu brațele deschise.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.