“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNATIONALSTIRI

ULTIMĂ ORĂ! Ministerul Educației îndeamnă școlile să faciliteze accesul reprezentanților instituțiilor de sănătate pentru promovarea VACCINĂRII COPIILOR

screenshot 2023 03 09 150224

Ministerul Educației a emis un document care solicită școlilor să faciliteze accesul specialiștilor din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică și a Direcțiilor de Sănătate Publică Județene, pentru a organiza întâlniri cu părinții și cadrele didactice, având ca subiect vaccinarea copiilor, potrivit informațiilor obținute de Edupedu.ro.

Conform adresei transmise de Ministerul Educației, unitățile școlare sunt îndemnate să permită experților în sănătate accesul pentru:

-Distribuirea de materiale informative ce evidențiază avantajele vaccinării împotriva rujeolei, rubeolei și oreionului, alături de riscurile asociate absenței vaccinării;

-Organizarea de întâlniri cu părinții și personalul didactic, unde specialiștii menționați vor prezenta avantajele vaccinării și rolul esențial al vaccinurilor în prevenirea răspândirii bolilor transmisibile. În cadrul acestor întâlniri, se va discuta și despre măsurile ce pot fi adoptate de către unitățile de învățământ pentru a contracara extinderea acestor boli.

În săptămâna anterioară, Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național, pentru a permite vaccinarea copiilor cu vârste între 9 și 11 luni, precum și pentru recuperarea celor nevaccinați sau cu scheme de vaccinare incomplete, așa cum a fost relatat de RostOnline.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.