“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

De ce au refuzat două educatoare cadourile oferite de părinți: „Noi nu suntem nespălate“

sexy teacher 69990900

Două educatoare din Constanța s-au simțit jignite atunci când au primit cadourile din partea părinților.

Părinții unor copii de la o creșă din Constanța, care au strâns bani pentru a cumpără cadouri educatoarelor, au rămas cu pachetele în brațe, atenția fiindu-le refuzată, scrie FocusPress.

index 82

Un părinte a dezvăluit acest lucru pe grupul de whatsapp: „Țin să va anunț că m-au chemat doamnele educatoare în clasa și mi-au înapoiat cadourile. Doamna N… mi-a spus: «Noi nu suntem nespălate, ca să ne dați gel de dus. Atât merităm noi după trei luni de muncă? Să ne jigniți în halul asta?» Am rămas fără cuvinte. Eu propun să nu le mai cumpărăm cadouri până la sfârșitul anului școlar, că să nu le mai jignim cu alegerile noastre“.

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, spune că dascălii nu trebuie recompensați pentru că își fac meseria:

„Este foarte bine că nu au primit cadourile, este de apreciat. Noi nu facem actul educațional pentru a fi remunerați prin cadouri. Rugămintea mea este că părinții să nu mai dea cadouri. Pentru ce? Și intenția de a da este una greșită. Că motivul refuzului doamnelor este legat de alte aspecte, da. Dar eu rețin că le-au refuzat (cadourile – n.r.), iar părinții să învețe să nu mai ofere“, a declarat, pentru Focus Press, prof. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.