“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

NEBUNIA NU ARE LIMITE: Un român și-a dat părinții în judecată pentru că l-au născut fără să-i ceară voie!

IMG 4672

Un incident inedit a captat atenția pe rețelele de socializare, unde un bărbat român a anunțat că și-a dat proprii părinți în judecată pentru că l-au adus pe lume „fără să-i ceară voie”.
El a făcut public gestul său neobișnuit printr-o filmare postată online, explicând motivele acțiunii sale controversate.

În clipul video, bărbatul a exprimat nemulțumirea sa, susținând că a luat decizia de a-i da în judecată pe părinții săi din cauza faptului că aceștia nu i-au solicitat aprobarea înainte de a-l aduce pe lume. „În sfârșit hârtia oficială. După cum bine știți, m-am certat cu părinții mei acum ceva vreme. Am vrut să arăt că nu-i tot timpul cum vor ei. Am decis să-i dau în judecată. Practic orice faci în ziua de azi trebuie să ai aprobare, da?” a explicat el în înregistrare.

Continuând argumentația, bărbatul a explicat că a acționat părinții în justiție pentru că aceștia nu i-au cerut consimțământul atunci când au decis să-l aducă pe lume. „Eu mi-am dat părinții în judecată pentru că nu mi-au cerut aprobarea când s-au decis să mă facă pe mine. Nu m-au întrebat: vrei să te naști?” a adăugat el în filmare.

Potrivit declarației sale, procesul urmează să aibă loc la Instanța din Baia Mare, fiind programat să înceapă pe data de 14 ianuarie. În finalul înregistrării, bărbatul a transmis un mesaj de încredere, afirmând: „Să câștige cei mai buni!”

Această acțiune neobișnuită a stârnit reacții diverse în mediul online, generând dezbateri și opinii contrastante cu privire la natura și motivul acțiunii legale a bărbatului împotriva propriilor părinți.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

 1. Mulțam!

  https://www.incorectpolitic.com/nae-ionescu-primul-sau-curs-dupa-iesirea-din-temnita/#comment-51867

  https://qz.com/1545736/suing-your-parents-for-being-born-has-philosophical-support/

  Există și un film cu o scenă pe tema asta, deci ideea nu e originală, și nu comentez despre cum arată și se exprimă tipul, dar subiectul e serios și o să am și eu de scris despre el. Deocamdată…

  https://matei.info.ro/

  De ăsta abia m-am apucat, dar tot despre acțiuni în justiție (și eu am 2 saituri dar cu mai puține articole, că nu sunt de știri):

  https://matei.one/osgod.html

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.