“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Tudor Chirilă, Rezistentul Anti-familie și Pro-imigrație

tudor chirila protest 10 decembrie

Adolescentul romantic #rezistentul Tudor Chirilă, în marea lui înțelepciune open-maind, s-a trezit râgâind maxime de 2 bani, despre ce răi și înapoiați sunt românii care refuză “familia” gay și refugiații-imigranți ilegali.

Ia auziți aici mostră de elocință intelectuală: ” Noi, aici, suntem într-o perioadă în care trebuie să ne gândim dacă e bine sau nu să fii homosexual, știi. E foarte nasol. Pe vremea lui Ceaușescu intrai în pușcărie pentru că te nășteai diferit. Acum o să fie un referendum care să ne pună pe noi în situația de a decide dacă homosexualii au sau nu drepturi în țara asta. Și, atenție, nu fac aici o pledoarie decât pentru a-ți asimila niște valori, când ai intrat într-o combinație.”

Deci UE pt acest guru #rezist este un fel de COMBINAȚIE, trecând peste aberația faptului că a zis că te naști gay (lol).

“Când noi am intrat în Europa, lucru pe care l-au făcut chiar ăștia care acuma fac referendumuri contra homosexualilor, (…) noi am spus DA unor valori, unui contract.”

În mintea lui creață, căsătoria gay este un fel de valoare europeană… ce creștinism , democrație greacă , dreptul roman , astea sunt niște porcării arhaice și retrograde…

Că să nu mai vorbim despre proprietatea termenului de ” liberă circulație” , care pentru el a tot una cu principiile stângiste ale celor cu open society, care confundă libera circulație cu libera imigrație .

“Că de-aia Angela Merkel nu poate să spună că nu mai primim migranți, pentru că unul dintre principiile de bază ale Uniunii este libera circulație. Tu nu poți să predai ceva la tine în țară, și unor oameni care fug de război, printre care să zicem că se strecoară și terorișți, să le spui − Nu mai intrați!

Nemaivorbind de faptul că Germania și-a luat forță de muncă super-ieftină pe faptul că a admis și controlează felul în care vin migranțîi și iarăși o să facă un salt incredibil față de țările care au ridicat garduri”

Amărâtul asta habar nu are ce spune. Libera circulație era un drept al cetățenilor UE! Și în special al celor din acordul Schengen…Iar o condiție pt integrarea în UE a țărilor noi din est, a fost SECURIZAREA FRONTIERELOR! Adică să NU MAI ÎNTRE NIMENI NECONTROLAT!

Priceput-ai, istetu’ lui pește prăjit?

Va dați seama ce varză de Bruxelles este în capul ăstuia!!!

Concluzionând, putem spune că valorile europene sunt valorile stângii neo-marxiste moderne : căsătoria gay , imigrația liberă și necontrolată care este un drept al omului.

Nu mai bine se rezumă el la muzica lui, chiar dacă insipidă, e mai bine decât să bată câmpii (poate îi doare și pe ei) cu așa succes ?

Surse: ActiveNews / Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.