“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Tudor Chirilă A EXPLODAT: „Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși. Punct!”

tudor chirila captura video 82717100

“Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși. Punct!“ – a fost mesajul transmis spectatorilor de către Tudor Chirilă, la finalul unui concert susținut la Constanța alături de trupa sa, Vama.

Tudor Chirilă și trupa sa, Vama, au concertat în weekend la Festivalul KIMARO din Constanța, iar la finalul concertului el a avut un mesaj dur pentru guvern, nemulțumit de lipsa de ajutor pentru artiști, în pandemie, conform focuspress.ro.

“În Banca Națională a României există un miliard de euro fonduri europene care nu a fost cheltuit pentru ajutorarea celor cărora li s-a interzis să muncească. Aici nu este vorba despre noi. Uitați-vă la noi. Noi am supraviețuit. Dar foarte multe trupe mici și foarte mulți oameni din industria de spectacol ori au plecat din țară, ori și-au schimbat meseriile. Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși. Punct!“ a spus Tudor Chirilă.

“Să aveți o seară frumoasă în continuare. Și dacă vedeți muzică pe scena asta, să știți că s-au salvat singuri”, a adăugat artistul.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.