“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Umilinta MAXIMA pentru Klaus Iohannis. Atac dur: “Ați reușit să păcăliți o țară întreagă”

iohannis plan B

O vedeta din România, prezent deseori în spaţiul public cu mesaje puternice, şi-a îndreptat tunurile către preşedintele Klaus Iohannis. El afirmă că dreptul la liberă exprimare este ultimul său drept la care poate apela pentru a încerca să trezească românii şi să-i facă să înţeleagă ce persoană este, de fapt, Klaus Iohannis.

Într-un mesaj postat miercuri seara pe pagina sa de Facebook, cântăreţul Tudor Chirilă i-a transmis preşedintelui Iohannis că i-a dezamăgit profund pe români, care au fost înşelaţi “de alura asta de german serios”. În schimb, Klaus Iohannis s-a dovedit a fi un “leneş” şi un “ahtiat după imagine”, este de părere artistul.

Iata cateva pasaje:

“Ați pozat în toate lucrurile care de fapt nu sunteți. Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege (…) Mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m cât aveți și de alura asta de german serios.
E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca „răul cel mai mic”. Nu v-am votat în momentul în care ați candidat cu Ponta, pentru că am considerat că nu trebuie votat nici acel individ care își făcea ziua pe stadioane și încerca să conserve în jurul lui același tip de gașcă mafiotă pe care văd că acum o aveți și dvs. N-am votat niciodat cu PSD-ul de când am drept de vot în țara asta, prin urmare nu era momentul să votez atunci cu Ponta. Și ați ieșit dumneavoastră.

A doua oară v-am ales în detrimentul doamnei Dăncilă, atunci când n-ați reușit și nu ați fost în stare să aveți o dezbatere cu candidatul Dăncilă. Am remarcat și atunci – că parcă și ea era profesor pe undeva – cum doi profesori nu sunt în stare să aibă o dezbatere. V-ați ferit atunci de o dezbatere la prezidențiale cu Dăncilă și v-ați făcut un discurs anti-PSD. Ați pozat în toate lucrurile care de fapt nu sunteți.
……………………..
Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege. Ați reușit să păcăliți o țară întreagă atunci când v-ați dus la Ordonanța 13, ați făcut un lucru bun atunci, ați oprit Ordonanța 13, pentru că după foarte mult timp să încercați să-l aduceți pe Grindeanu în Guvern, acuma spuneți că nu-l mai aduceți și așa mai departe…

“Ce ați făcut a fost să vă asigurați că aveți o gașcă, că aveți niște cozi de topor, persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare”
Ați aruncat țara în criză – pentru că sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-ul să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta, este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta.

Sunteți responsabil și vinovat și ați înșelat așteptările tuturor și sunt foarte covins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m cât aveți și alura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, a unui ahtiat după imagine, și da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic.
………………………

Ce ați făcut a fost să vă asigurați că aveți o gașcă, că aveți niște cozi de topor, persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare, nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă înteresează. Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul.”

Acest articol este o opinie

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.