Atac DUR la adresa lui Iohannis. A venit de unde nu se astepta

Tudor Chirilă a lansat pe pagina sa de socializare un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis. Artistul a preluat un articol de opinie și a subliniat că „școlile rămân la fel de închise”.

Tudor Chirilă, atac la adresa lui Iohannis
Tudor Chirilă a preluat dintr-un articol de opinie postat pe Edupedu și a punctat că „președintele Klaus Iohannis a scos România educată la o terasă” iar „școlile rămân la fel de închise pentru neesențiali”.

„Întâiul profesor al țării, președintele Klaus Iohannis a scos, însă, România educată la o terasă și-un mic. Singura șansă pentru ca profesorii să-și poată vedea față-n față toți elevii este să-i aducă la restaurant. Școlile rămân la fel de închise pentru “neesențiali”, adică pentru copiii de clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a din localitățile aflate în scenariu galben”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Citiți și:  Lovitură pentru Klaus Iohannis! Simion pregătește OPERATIUNEA

Mesajul lansat anterior
Anterior, Tudor Chirilă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa lui Klaus Iohannis după ce acesta a promulgat legea inițiată de PSD, lege care îi scapă pe evazioniști de închisoare. Artistul nu a înțeles de ce șeful statului a ales să semneze promulgarea legii, în loc să o trimită în Parlament pentru reexaminare.

„Sa ne explice si noua Klaus Iohannis (ca tot ii platim salariul) cum a ajuns frate cu evazionistii si infractorii si de ce nu a retrimis aceasta lege mizerabila spre reexaminare. Bine, nu e mult de explicat, nu suntem nici prosti, nici orbi. Poate doar uimiti de doza de imoralitate a unui individ care se declara bucuros ca seamana cu Arnie Schwarzenegger.

Citiți și:  Klaus Iohannis, umilit de Crăciun! Președintele României, aspru criticat

Si ce parere au despre asta Dan Barna, Dacian Cioloş, Vlad Voiculescu, Stelian Ion, Florin Cîţu, Ludovic Orban si alti politicieni care au pe agenda lupta impotriva coruptiei si a marii evaziuni.

PS. Oare domnul presedinte a dat bon fiscal pentru meditatiile cu care si-a rotunjit veniturile? Sau a fost evazionist?”, a scris Tudor Chirilă.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!