“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

The Wonderful Story of Henry Sugar (2023, R: Wes Anderson) – trailer NETFLIX

Recenziile criticilor internaționali, care au văzut la Festivalul de Film de la Veneția filmul co-scris și regizat de Wes Anderson, spun că dacă ți-au plăcut filmele lui Anderson până la The Grand Budapest Hotel și mai puțin cele care au urmat, The Wonderful Story of Henry Sugar te va încânta.

Printre actorii pe care îi veți putea vedea în filmul lui Wes Anderson se numără Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel, Sir Ben Kingsley și lista poate continua. ????

Filmul era anunțat pentru lansare până la sfârșitul lui 2023, dar iată că după premiera de la Festivalul de Film de la Veneția, unde a primit recenzii foarte bune, Netflix a anunțat că îl va lansa pe platformă chiar în această lună!

The Wonderful Story of Henry Sugar intră pe NETFLIX pe 27 septembrie 2023. Iar colaborarea lui Wes Anderson cu platforma nu se va încheia cu acest film scurt (39 minute), regizorul declarând că vor urma încă 3 ecranizări după nuvelele lui Roald Dahl.

O producție realizată după nuvelele scriitorului Roald Dahl, co-scris și regizat de Wes Anderson, cunoscut pentru The French Dispatch, The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom etc.

Articolul precedentCum au aparut pariurile sportive
mm

Când optiunile sunt aproape infinite, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate de filme și seriale care ți se potrivesc.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.