“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Imagini uluitoare! Cer roșu intens, vizibil pe timp de noapte în diferite zone din România

Jmhhc2g9Mjc2YWU3YjVlODAzNGVhODc3ZTA0OTc2N2NmOGNkYzA.thumb

Un fenomen uluitor a avut loc duminică noaptea în țara noastră, când mai multe relatări și fotografii distribuite pe rețelele de socializare au semnalat că cerul este roșul intens, chiar pe timpul nopții.

Mai multe surse spun că este vorba despre aurora boreală.

aurora 1
Foto: Meteoplus/Facebook

Aurora boreală, cunoscută și sub numele de Aurora Polară, este un spectacol natural care se desfășoară în cerul nopții în regiunile polare ale Pământului, anunță ȘtiriTVR.ro.

Acest fenomen are loc atunci când particulele încărcate electric ale vântului solar interacționează cu atmosfera Pământului.

Aurora boreală apare în emisfera nordică, în timp ce cea australă, cunoscută sub numele de „Aurora Australă”, se desfășoară în emisfera sudică.

Relatări și fotografii au apărut pe reţelele de socializare din mai multe zone din țară: Timiș, Bihor, Cluj, Caraș Severin, București, Giurgiu, Ialomița, Tulcea, etc.

aurora 4 1

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.