“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Killers of the Flower Moon (2023) – cu Leonardo DiCaprio – trailer 2

Killers of the Flower Moon este un film polițist american ce va avea premiera în curând, regizat de Martin Scorsese și cu un scenariu de Eric Roth și Scorsese. Eric Roth a primit de-a lungul timpului 6 nominalizări la Oscar, pentru scenarii precum Forrest Gump, Munich, A star is born, The Curious case of Benjamin Button și Dune (2021).

Bazat pe cea mai bine vândută carte de non-ficțiune din 2017 Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI, de David Grann, filmul îl are pe Leonardo DiCaprio în rolul principal, dar și co-producător.

El joacă alături de Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone și Brendan Fraser. Filmul marchează cea de-a șaptea colaborare dintre Scorsese și DiCaprio, precum și cea de-a unsprezecea colaborare dintre Scorsese și De Niro. ????

Killers of the Flower Moon are loc în Oklahoma anilor ’20 și descrie uciderea în serie a membrilor Osage Nation, o comunitate bogată în petrol – un șir de crime brutale care au ajuns să fie cunoscute sub numele de Reign of Terror.

Cu un buget generos de 200 milioane dolari, Killers of the Flower Moon este o producție Apple TV, dar care va veni în cinematografele din România, începând cu 20 octombrie.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.