Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ȘTIRI BUZAU

STIRE FALSA: Buzaul este in haos! “In ultimele zile autoritatile locale au gasit copii rapiti care erau fara organe.”

copii_rapire

ISTERIE GENERALA: Potrivit site-ului “Comisarul.ro” in orasul Buzau se intampla numai lucruri ciudate de la o vreme. Dupa incidentul dintr-un cartier cunoscut din oras, cand doi tigani au creat un haos cu sabii, autoritatile locale ar fi gasit copii rapiti care erau fara organe.

Mai multi sateni din apropierea podului Maracineni,afirma socati ca intr-o seara au vazut mai multe masini de politie dand tarcoale zonei. La surt timp, politistii au gasit cadavrele a doi copii. Localnicii au aflat cu stupoare ca bietii copii fusesera dati disparuti de zile bune. Ceeace i-a lasat fara cuvinte este faptul ca acestora le lipseau organe vitale.

Asemenea intamplari, ce dau fiori oamenilor,nu au mai avut loc in judetul Buzau.
Politia nu recunoaste nimic, sustinand ca oamenii locului abereaza. Este dubios ca intr-o localitate oamenii ar inventa povesti de groaza doar de dragul de a atrage atentia. In tara noastra circa 3.000 de copii sunt dati disparuti in fiecare an. Insa in rapoartele de la Politia Romane sunt doar 300 de copii minori disparuti fara urma.

Romania se confrunta tot mai des cu disparitiile copiilor nesupravegheati. De necrezut este faptul că de două zile, de când Buzaul a fost surprins de o adevarata isterie, niciun oficial al Poliției Române nu a oferit o declaratie convingatoare. În prezent, in oras exista două tabere, cei care cred în răpirea copiilor și traficul de organe și cei care susțin că această poveste este o inventie a oamenilor fara minte si ca se poate folosi drept subiect de speriat si convins copiii sa nu mai iasa din casa.

Potrivit Politiei, toate cazurile sunt false.

VEZI SI: România, o ţară fără coaie! Video Şocant!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.